Herinneringen koesteren door liefde

Vlinderkusje is een online conceptstore boordevol liefde en troost. Je vindt er lieve artikelen en kaartjes voor mensen die het leven en de liefde willen vieren of die een ander iets liefs willen geven voor sterkte en troost bij moeilijke periodes in het leven. Vlinderkusje is ook een troostwebshop vol prachtige troostkadootjes voor mensen die een kindje hebben verloren of op een andere manier te maken hebben met verlies. Want herinneringen maken en bewaren doe je niet alleen in het leven, maar ook daarna. Omdat liefde altijd blijft bestaan en omdat je die voor altijd kunt blijven koesteren.

Wil je weten hoe Vlinderkusje is ontstaan? Lees dan hier mijn blog. Hieronder vind je de vier pijlers waar Vlinderkusje zich op richt.

Liefs Anja

LIEFS & KNUFFELS

Vlinderkusje is voor iedereen die een beetje liefde gebruiken kan. In de webshop van Vlinderkusje vind je dan ook alleen maar mooie en lieve hebbedingetjes voor jezelf of voor iemand anders. Stuur een lief kaartje of geef een mooi sieraad cadeau om te laten weten dat je aan iemand denkt. De kadootjes van Vlinderkusje doen het ook goed als bedankje of om iemand een hart onder de riem te steken bij bijvoorbeeld ziekte of een andere moeilijke periode in iemands leven.

VERLIES VAN EEN DIERBARE

Wanneer je iemand verliest is het fijn een plekje te hebben waar je troost vindt en waar je je dierbare kunt gedenken. In de webshop van Vlinderkusje vind je lieve kaarsjes, vaasjes en kaarten voor het creëren van een mooi herinneringsplekje, maar ook vind je er allerlei liefs om een ander te geven die troost en liefde kan gebruiken.

VERLIES VAN EEN KIND

De liefde blijft altijd, ook wanneer je een kind(je) hebt verloren. Verdriet en troost bestaan immers alleen als je iemand hebt lief gehad. Maar hoe houd je de liefde levend wanneer je kindje er niet meer is? Vlinderkusje heeft een aantal producten gemaakt en geselecteerd die je kunnen helpen om met je verdriet om te gaan. Ook vind je producten en posters voor regenboogkindjes in de shop. Speciaal voor ouders die een kindje krijgen na verlies.

KINDEREN & ROUW

Wanneer je kind verdrietig is omdat hij of zij iemand heeft verloren, kan het helpen om je kind iets tastbaars te geven. Door iets te doen met de herinneringen aan de overledene, door te lezen of iets te maken kun je handen en voeten geven aan het verlies. Vlinderkusje heeft een aantal bijzondere artikelen gemaakt die je kind kunnen helpen bij het verwerken van zijn of haar verlies.

© 2017 - 2021 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel