Passende kado's bij verlies van een kind

Een kind verliezen is misschien wel het ergst wat je als mens kunt overkomen. Je wereld staat stil, en het verlies is eenzaam, donker en écht loodzwaar. Voor de omgeving is het vaak heel moeilijk te bepalen wat ouders die hun kind verloren nodig hebben, en vaak weten ouders het zelf ook niet. Maar vaak zit het hem juist in de kleine dingen; zoals vragen of er iets praktisch moet gebeuren, zoals koken of iets ophalen, de naam noemen van het kind dat ze moeten missen, en lieve berichtjes sturen. Weet je geen woorden? Een hartje of een korte 'ik denk aan je' doen al heel erg veel. Laat weten dat je er bent! Dat is genoeg. En zeg ook gerust dat je het niet weet, want er zijn nou eenmaal ook weinig woorden voor dit vreselijke grote verlies. Liefde en aandacht zijn het allerbelangrijkste.

Wat geef je ouders die hun kind moesten verliezen?

Het kan ook fijn zijn om iets te geven aan ouders (of andere familieleden) die een kind hebben verloren. Vlinderkusje heeft een grote hoeveelheid aan bijzondere items die je zou kunnen geven. Denk aan lichtjes in het donker, een knuffeltje, een kaarsje voor op een grafje, gedenkplekje en meer. Via onderstaande buttons vind je allerlei items die passend kunnen zijn. Twijfel je? Luister naar je gevoel, als je het zelf passend vind en je kiest met je hart, dan is het altijd goed. En weet je geen woorden voor op een kaartje? Vlinderkusje heeft diverse kaartjes met gedichtjes die jouw gevoel misschien kunnen weergeven.

Ben je zelf ouder van een overleden kind?

Ook dan vind je bij Vlinderkusje prachtige items die je kunnen helpen om bijvoorbeeld een mooi plekje vorm te geven in huis waar je je kind(je) kunt gedenken en koesteren. Alle items die je vind bij Vlinderkusje zijn met zorg en aandacht geselecteerd en gemaakt.

 

© 2017 - 2022 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel