Troostkoffertjes

Ben jij soms ook zo verdrietig? Omdat je iemand heel erg mist? Een troostkoffertje kan je helpen om er over te praten, te huilen en te voelen. Want ook verdriet is belangrijk. Juist wanneer je iemand mist. Weet je waarom? Omdat iemand missen betekent dat je heel erg veel van iemand houdt. En ook al is diegene veel te ver weg, liefde blijft altijd bestaan… Liefde tot aan de maan en weer terug!

Ik hoop dat het koffertje je kan helpen om al die mooie herinneringen te bewaren.

Hoe werkt het?

Bij Vlinderkusje vind je lieve koffertjes die je kunt vullen met troostartikelen. Ook staan er een aantal al samengestelde troostkoffertjes die je kunt kiezen. In de shop kun je allerlei lieve troost artikelen vinden en bestellen die je er in kunt doen, hier vind je wat inspiratie.

Ik doe de spulletjes in het koffertje, samen met een klein kaartje met uitleg en wat 'glow in the dark' sterretjes (deze krijg je gratis en hoef je dus niet bij te bestellen). Bestel je ook artikelen die niet in het koffertje hoeven? Geef dit dan aan in het veld 'opmerkingen' bij je bestelling

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje

Liefs Anja

Tips voor de koffertjes:

  • Boekjes: Vlinderkusje heeft boekjes die kunnen helpen bij de rouwverwerking. Zo is er een klein verhaaltje, maar er zijn ook boekjes waar je zelf in kunt schrijven. Je vindt de boekjes hier.
  • Knuffels: Deze kleine vriendjes hebben heel veel geduld en tijd. Je kunt altijd met ze knuffelen en ze alles vertellen. Ze kunnen heel goed geheimen bewaren en vinden het fijn om bij je te zijn. Hier vind je de knuffels.
  • LichtpuntjesLampjes of kaarsjes kunnen prachtig zijn als symbool om een dierbare te herinneren.
  • Lieve kadootjes: Bij vlinderkusjes vind je allerlei lieve kadootjes die passen in een koffertje en die troost kunnen bieden. Zoals bijvoorbeeld engeltjesmaan & sterrenregenbogen & wolkjesballonnen of bloemzaadjes.
  • Kijk gerust rond op de website, alle producten zijn gekozen voor liefs en troost, en wat je met je hart en gevoel kiest is altijd goed.
  • Wanneer je wat meer of grotere spulletjes kiest, kies dan een groter koffertje. Kies je wat minder spulletjes of wat kleins? Kies dan een kleiner koffertje. De maten van de producten vind je bij de product omschrijving.
  • Wil je het koffertje kado doen aan een dierbare en het laten opsturen? Dat kan altijd met de kadoservice. Kijk hier voor meer informatie.

Copyright 2020 / Het Troostkoffertje is een concept van Anja Dalhuisen / www.vlinderkusje.nl

 

 

© 2017 - 2021 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel