Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Diantha
  Al meerdere bestellingen mogen ontvangen maar iedere keer is het opnieuw een feestje om het pakje te openen. Er wordt duidelijk veel liefde gestoken bij het verzendklaar maken van een bestelling Dank je wel!
 • Geplaatst door Jannie Herselman
  Hallo Anja, ik heb je bestelling ontvangen. Zo leukkkk en dank je wel voor de persoonlijke boodschap, heel lief 😘
 • Geplaatst door Yvette
  Hallo Anja,

  Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Wat heb je veel aandacht besteedt aan de verzending. Lieve teksten en kaartjes er aan toegevoegd. Heel lief en met veel zorg. Heel erg bedankt
 • Geplaatst door lia orta
  zo veel troost na het verlies van papa ruud van 32 en afgelopen mei zijn dochter onze kleindochter Benthe van 7

  wij danken jou voor alle prachtige gedichtjes die ons troosten
 • Geplaatst door Irma Berendsen
  Hallo Anja,
  Ik heb de bestelling binnen met het gedichtenboekje Vlinderkusjes, wat een prachtige gedichtjes en heel mooi boekje.
  De Butterfly Bookmark is een cadeautje voor mijn dochter.
  Zo mooi verpakt met leuke attenties.
 • Geplaatst door Cindy
  Zoveel verdriet, troost, maar vooral heel veel liefde in een klein pakketje. Geen woorden voor, Bedankt Anja! 🦋💙
 • Geplaatst door J. Verhagen
  Mooi verpakt, echt een feestje om uit mogen pakken.
  Mooie kaartjes erbij. 💋💖
 • Geplaatst door Shanice
  Wauw, wat is dit met liefde ingepakt! Zo ontzettend lief! Dankjewel Anja dat jij, mede door Vlinderkusje, mijn verdriet draaglijk maakt. Ik heb van jou geleerd dat je inderdaad voor je verdriet moet zorgen en dat ben ik nu ook zeker aan het doen. Nu ik de mooie stickers heb, kan ik beginnen aan het album voor mijn lieve zoontje💙🦋🌟
 • Geplaatst door Marleen
  Net het pakketje ontvangen met prachtig mooie kaartjes voor mijn dochtertje* en andere sterrenkindjes.
  Heel erg bedankt 💖
 • Geplaatst door Mariska
  Zo blij met mijn bestelling van een lieve kaart en een regenboog giraffe! Deze is met liefde ontvangen door mijn dochter voor haar (Regenboog) dochter Noé November (geboren 31 augustus). Ik vind de producten van jullie met liefde en aandacht gemaakt, ga door met troost bieden.

  groetjes,
  Mariska
 • Geplaatst door Hanneke
  Zo enorm mooi, hoeveel liefde je naar een onbekend iemand kan sturen door middel van een bestelling. De bestelling gaf me gelijk een heel warm gevoel en je zag dat er enorm veel aandacht aan besteed was. Voor de grote zus voelde het echt als een cadeautje van haar kleine zusje ⭐ Heel erg bedankt, er gaan zeker nog bestellingen volgen 😘
 • Geplaatst door Sarah
  Vandaag mijn mooie pakketje ontvangen van Vlinderkusje! Zo mooi verpakt en zo een lief kaartje er bij... ik kan alleen maar zeggen: dankjewel! Dankjewel om mijn verdriet met zo veel liefde te omarmen. Dankjewel om mijn verdriet mee een stem te geven via de mooie gedichten... veel liefs, Sarah
 • Geplaatst door marieke
  Vandaag een prachtig pakketje gekregen wat is dit liefdevoll ingepakt en geweldig mooie producten.

  Hartstikke bedankt
 • Geplaatst door Inez Bosman
  Hoi Anja,

  Dank voor het snelle versturen van de armbandjes en het waxinelichthoudertje. Prachtige artikelen weer die mij helpen in deze pittige augustusmaand. En wat ontzettend fijn/lief/mooi dat je op het bijgevoegde de naam van mijn dochter hebt geschreven!

  Liefs,
  Inez
 • Geplaatst door Isa
  11-08-2019
  Heb vandaag kaartje met houder en slinger van little twinkel star aan mijn dochter en haar vriend gegeven omdat hun zoontje en ons kleinzoontje vandaag een half jaar geleden bij ons kwam. Mijn dochter vindt heel veel steun en troost bij al jouw mooie gedichtjes en kaartjes.
  Alles wat ik besteld heb was heel mooi en liefdevol verpakt en met n persoonlijke noot. Alle lof hiervoor!!
  Ga zo door het biedt heel veel steun en troost.

  Bedankt, groetjes oma van Fes
 • Geplaatst door Sanne
  Twee keer een prachtige bestelling gehad van Vlinderkusje. Voor mijn regenboogdochter heb ik knuffel Darren besteld en later heb ik de twee keramieken beeldjes besteld voor mijn overleden tweeling dochters Silke en Else. Met zoveel liefde ingepakt en een persoonlijk noot, maakt het echt een troost kadootje. Ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door Marlous
  Hoi Anja,

  Weer heb ik een kaartje en prachtige posters van jou mogen ontvangen. Wat zijn ze weer mooi en wederom weer geweldig verpakt. Enorm bedankt en nog heel veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen.

  Groeten,

  Marlous
 • Geplaatst door Lianne
  Wauw wat een feestje om een pakket van Vlinderkusje te openen en wat een top artikelen weer!!! Ik ben heel erg blij met de kaarten "Valentijn". De kaart fleurt onze tijdelijk woning meteen op🥰 Strakjes in ons nieuwe huis krijgt de kaart met alle spulletjes van Valentijn een mooi plekje 💙 dank hiervoor.

  De knuffel en het gedicht met klembord gaan een vriendin met een sterrenkindje en zijn pasgeboren zusje vast heel blij maken. Fantastische knuffel 😍

  Dankzij jou krijgen ouders en alle prachtige sterretjes de aandacht die ze verdienen. Dank je hiervoor!

  Liefs Lianne 😘
 • Geplaatst door Melissa Hoofs
  2 keer een pakketje besteld, zeer snel bezorgd en zo zorgvuldig en liefdevol ingepakt. Ik ben zeer tevreden en heel blij met alle spulletjes die ik heb ontvangen. Mij biedt het heel veel troost en steun na het recent verlies van ons stil geboren dochtertje. Ik vind het zo mooi dat Anja dit allemaal doet, zodat ook vele andere sterre mama's en papa's er hopelijk troost en steun aan kunnen ondervinden.
 • Geplaatst door Annelies
  Vandaag het pakketje ontvangen met de kaarten. Eerder dan verwacht en prachtig verpakt. Hoop dat de kaarten met de ontroerende teksten straks troost gaan bieden.
 • Geplaatst door Kim
  Heel blij met de mooie armband en de kaart.
  Lief de persoonlijke boodschap erbij en mooi ingepakt
 • Geplaatst door Klazina
  Zeer tevreden en blij over mijn ontvangen pakketje. Heel mooi ingepakt, leuke extraatjes en ook nog een persoonlijk geschreven kaartje!
  Heel erg bedankt!

  Ga zeker snel weer wat bestellen!
 • Geplaatst door Robin
  Ontzettend tevreden over mijn pakketje. Met heel veel liefde ingepakt en een extra presentje waar je ook weer tranen van krijgt. Zoveel gevoel en herkenning in de mooie teksten super Anja?
 • Geplaatst door Marieke
  Zojuist ontving ik de ontroerende kaartjes die ik bestelde. Ze pakken je, geven je troost en liefde.
  Bedankt voor al je moois
 • Geplaatst door Brenda, elk kind doet ertoe
  Al een aantal keer bestellingen geplaatst en keer op keer zorgt Anja voor een waanzinnig mooi pakket met top artikelen. Anja, dank voor de liefde die je in de artikelen stopt en in de persoonlijke berichtjes erbij keer op keer!
  Liefs Brenda Tiggeler, elk kind doet ertoe
 • Geplaatst door Carlien
  Super fijn geholpen! Bedankt voor de fantatisch snelle levering, en het lieve berichtje
  Een dikke 10+.
 • Geplaatst door Nikie
  Na de mooie gedichtenbundel toch ook het boek Lieve Boris gekocht. Ik was eigenlijk van plan het in een vakantie te lezen als ik er meer aan toe was, maar nadat ik een stuk begon te lezen blijf je toch lezen. Moeilijk maar toch ook heel fijn om te lezen. Zo knap en herkenbaar over hoe je over jullie lieve mannetje Boris schrijft. Vooral de stukjes het is niet goed, maar het is goed zo en het stukje waarin beschreven wordt dat jullie mannetje gekomen is om jullie gelukkiger te maken en niet verdrietig, precies hetzelfde gevoel gehad en vaak beschreven aan anderen. En het stukje van de trouwring, ook zo mooi! Echt een aanrader om te lezen, geeft troost en steun. Voor mensen die hun kindje verloren hebben maar denk ook voor familie en vrienden!
 • Geplaatst door Marianne Eleveld
  Heb vandaag mijn pakketje ontvangen... wat is het met liefde en zorg ingepakt. Ik vind de kleine kaartjes ook zo mooi en je woorden komen recht in het hart binnen. Prachtig! Dankjewel ???
 • Geplaatst door Theresia Hoeve
  Hoi Anja,
  Van de week heb ik mijn slingers ontvangen
  Ze zijn echt naar wens
  En ze waren echt snel geleverd en op tijd .
  Wat was het pakketje met veel zorg ingepakt ,dat kon je zien
  Ook wil ik je bedanken voor je persoonlijk geschreven kaartje ,heel erg fijn .
  Heb een erg fijne ervaring gehad om bij jouw te mogen bestellen.
  Mvg Theresia Hoeve
 • Geplaatst door Nikie
  Vandaag de gedichtenbundel binnen gekregen en de kaartenset van Sarah. Zo fijn hoe je de gedachten en gevoelens die ik ervaar zo mooi op papier weet te zetten, heel herkenbaar en troostend de gedichtjes. Knap! Dankjewel voor de extra kaartjes, gaat ons zeker steun geven de mooie teksten. Liefs
 • Geplaatst door Daphne Lodeweegs
  Lieve Anja, dit weekend vielen de gedichtenbundel en de poster & kaart die ik had besteld in de brievenbus. Liefdevol ingepakt met allemaal mooie extra's. De gedichtenbundel is mooi geworden. Je gedichten zijn prachtig en raken mij!
 • Geplaatst door Annelies Vermoere
  Wat ben ik blij met m'n gedichtenbundel! Snel bezorgd, netjes verpakt, boordevol liefs! Voor elk boekje een kaartje met mooie woorden. Kortom: klein boekje, gróót geluk. Dank je wel, Anja, voor de woorden, ze vertellen wat niet te verwoorden is..
 • Geplaatst door Denise
  Ik heb vandaag de prachtige gedichtenbundel ontvangen.Er waren tuurlijk wel tranen.Maar die mogen er zijn.Dankjewel Anja, ook voor de handgeschreven kaart.Heel veel liefde en kracht gewenst ?
 • Geplaatst door Natascha
  Vandaag het mooie gedichten boekje ontvangen. Met de kleine extra kaarten en kaartjes. Heeft gelijk een heel mooi plaatsje gekregen bij ons sterrenmeisje ? Lynn ?.
  Dank je wel voor de snelle levering.

  Veel liefs Natascha
 • Geplaatst door Trudy
  Lieve Anja,
  Bedankt voor de mooie kaarten en kadootjes.
  Wederom heel mooi verpakt en super snel ontvangen!
 • Geplaatst door Joke
  Heel erg bedankt voor jullie kaartjes. Ze zijn prachtig!
 • Geplaatst door Marrie
  Lieve Anja, bedankt weer voor de kaarten❤️ Had de kaarten snel nodig en had ze volgende dag al in huis. Hartstikke bedankt voor de supersnelle service.
 • Geplaatst door Petra
  Hoi hoi!
  Via de Facebook speciaal voor vlindermoeders van mamaplaats zag ik jou staan en ging ik eens verder kijken op deze site.
  Zie ik daar ineens tussen de ballonnen de sterballon staan en de naam van die ballon is "wimpie"!! Hoe bizar is dat, zo heet mijn sterrenkindje☆ geen woorden voor....
 • Geplaatst door Yvette
  Lieve Anja,

  Afgelopen dagen (ik geloof dinsdag 5-2, dag van registratie) weer 1 van je pakketjes mogen ontvangen die ik besteld had nadat datum voor registratie bekend was.
  Zeer liefdevol ingepakt en het kaartje wat je schrijft doet me goed
  Nogmaals bedankt voor de kleine gift die er bij zat, tranen in mijn ogen

  Ga zo door!!
  Liefs Yvette, mama van Hayden* en Railey
 • Geplaatst door Wieke Russchen
  Gisteren weer een prachtig gedicht ontvangen met extra's. Super snelle levering en met liefde ingepakt! Bedankt!❤
 • Geplaatst door Myrthe
  Gister (voor de tweede keer nu) het pakketje met bestellingen van je mooie bijzonder site ontvangen. En weer zoveel aandacht voor het verpakken ervan...ontzettend bedankt, Anja, voor alle aandacht die je daaraan geeft. En nog meer dank voor het specifiek noemen van onze Merle op je kaartje. Zo fijn haar naam te lezen!
  Liefs Myrthe
 • Geplaatst door Caro
  Liefste Anja,
  Ik had armbandjes gekozen zodat ons sterretje Leonie altijd toch een beetje bij haar meters kan zijn.
  Super fijn ook de hartverwarmende kaartjes die erbij zaten, ik heb ze mee in het herinneringkistje van Leonie gestoken en een kaartje ingekaderd.

  Vandaag bestelde ik nog een armbandje en postkaartje voor een andere ongelooflijke sterrenmama, zodat ook zij altijd haar sterretje op een fijne manier kan herinneren en weet dat er aan haar gedacht wordt.

  Dikke knuffel,
  Je doet zoveel moois!

  Groetjes caro
 • Geplaatst door Hilde
  Lieve Anja,

  Vandaag lieten we een mooie ballon op voor onze Tuur* zijn 4e verjaardag.
  Dankzij de mooie kaartjes van je webshop hebben we ook zijn plaatsje hier in huis nog mooier kunnen maken. Vooral het kaartje 'TUUR' heeft voor ons een hele speciale betekenis.
  Dankjewel ?
 • Geplaatst door Margo
  Lieve Anja, bedankt voor de aandacht en de snelle correspondentie. Top??
 • Geplaatst door Marij
  Heel blij met mijn armbandje. Snelle levering, heel mooi verpakt. Ik kocht het voor mezelf maar ook fijn om kado te geven of krijgen. Dankjewel lieve Anja. Top wat je doet ?
 • Geplaatst door Els
  Deze week mijn pakketje ontvangen., een beetje later dan voorzien.
  Maar super blij.
  Super bedankt ook voor de mooie attenties die er nog bij zaten.
  Wat een leuke verrassing
 • Geplaatst door Nathalie
  Lieve Anja, zo fijn maar ook zo emotioneel om alle mooie, lieve spulletjes te ontvangen.
  Dankjewel voor het oh zo mooie kaartje dat er voor onze kleine man bij zat. Dit houden we goed bij
  Vind het zo vertederend dat alles zo liefdevol en persoonlijk is ingepakt, inclusief de kleine attenties
  Dankjewel!
  Heel veel liefs, Nathalie
 • Geplaatst door Nathalie
  Vandaag allerliefste pakje ontvangen. Het gedichtje is zo mooi; weerspiegelt precies wat we voelen. Het armbandje zal ik iedere dag dragen. Een extra mooi aandenken aan ons kleintje. We waarderen de lieve attenties due erbij zaten ten zeerste; alles was met zoveel liefde en aandacht verpakt. Nogmaals hartelijk dank.

  Liefs, Nathalie en Joseph x
 • Geplaatst door Els de Rooij
  Lieve Anja,
  Het pakje is net bezorgd. Ben er heel blij mee en kan het zaterdag aan mijn dochter geven voor de 3e verjaardag van ons kleinkindje Evi dat slechts 22 dagen bij ons mocht zijn. En wat een lieve verrassingen trof ik aan. Dank je. ?
 • Geplaatst door Tess van mastrigt
  Hoii Anja,

  Al meerdere keren besteld bij vlinderkusje. Nog nooit problemen gehad en lief dat je altijd de tijd neemt om zelf iets op een kaartje te schrijven.
  Ik vind het fijn dat er een site bestaat waar ik dingetjes kan kopen voor mijn zus (die haar prachtige lieve mooie dochter verloren is) en voor mijzelf.
  Hele fijne site!
  Liefs Tess
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2017 - 2019 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.