chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Onze troost producten

Welkom in de troostshop van Vlinderkusje. In het menu vind je al onze producten, onderverdeeld in diverse categorieën. Hier vind je ook tips bij het selecteren van een goed troostkado voor jezelf of een dierbare. De filters kun je gebruiken als extra tool om te filteren op productgroep, gelegenheid, speciale dagen en meer.

Gratis kadoservice: Is het een kadootje voor iemand en wil je het gelijk door laten sturen naar diegene? Maak dan gebruik van onze kadoservice, deze vind je in je winkelmandje.

191 producten gevonden
Producten per pagina

‘Angel to go’

 9,95

‘Herinneringen aan jou’ / diverse opties

 16,95 29,90

‘Herinneringen aan jou’ / set van 100 kaartjes

 7,95

‘Konijn’ schaaltje / Secret Garden

 29,95

‘Vosje’ schaaltje / Secret Garden

 22,95

‘Zwaan’ potje / Secret Garden

 11,95

‘Zwaluw’ potje / Secret Garden

 11,95

Armband ‘Make a wish’ met Amethist

 15,95

Armband ‘Make a wish’ met Angeliet

 15,95

Armband ‘Make a wish’ met Maansteen

 15,95

Armband ‘Make a wish’ met Rozenkwarts

 15,95

Beeldje ‘Astronaut op de maan’

 14,95

Beertje ‘Buster’

 8,95 11,95

Biologische regenboogkaars

Oorspronkelijke prijs was: € 19,90.Huidige prijs is: € 8,95.

Boris beer ‘Terry’ / in 2 maten

 22,95 31,95

‘Ik verweef je, en ik leef je…’

Wanneer er liefde is, zal iemand nooit verdwijnen, ook niet na de dood. Verweven in je dagen, levend in je hart. Voor altijd, omdat liefde voor altijd is. Onze webshop is ontstaan uit de drang deze liefde vorm te geven. Om verdriet te verzorgen, en de herinneringen en de liefde die overblijven te koesteren.

Onze Missie; Verlies en verdriet bespreekbaar maken en ruimte maken voor de liefde die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt. Anja, oprichtster van de troostshop, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van haar merk Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes en meer.