chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Onze troost producten

Welkom in de troostshop van Vlinderkusje. In het menu vind je al onze producten, onderverdeeld in diverse categorieën. Hier vind je ook tips bij het selecteren van een goed troostkado voor jezelf of een dierbare. De filters kun je gebruiken als extra tool om te filteren op productgroep, gelegenheid, speciale dagen en meer.

Gratis kadoservice: Is het een kadootje voor iemand en wil je het gelijk door laten sturen naar diegene? Maak dan gebruik van onze kadoservice, deze vind je in je winkelmandje.

212 producten gevonden
Producten per pagina

‘A box of blooming happiness’

 24,95 incl. btw

‘Angel to go’

 9,95 incl. btw

‘Herinneringen aan jou’ / diverse opties

 16,95 29,90 incl. btw

‘Konijn’ schaaltje / Secret Garden

 29,95 incl. btw

‘Tiny things holder’ / Muurplankje

 32,50 incl. btw

‘Vosje’ schaaltje / Secret Garden

 22,95 incl. btw

‘Zwaan’ potje / Secret Garden

 11,95 incl. btw

‘Zwaan’ schaaltje/ Secret Garden

 14,95 incl. btw

‘Zwaluw’ potje / Secret Garden

 11,95 incl. btw

Angel bell / drie designs

 12,95 incl. btw

Ballon met kleine ster

 22,95 incl. btw

Biologische Kusjes kaars

 8,90 incl. btw

Biologische regenboogkaars

 19,90 incl. btw

Bloemknuffel ‘Fleur’

 12,95 incl. btw

Boris beer ‘Bruin’

 22,95 incl. btw

Boris beer ‘Terry’ / in 2 maten

 22,95 31,95 incl. btw

‘Ik verweef je, en ik leef je…’

Wanneer er liefde is, zal iemand nooit verdwijnen, ook niet na de dood. Verweven in je dagen, levend in je hart. Voor altijd, omdat liefde voor altijd is. Onze webshop is ontstaan uit de drang deze liefde vorm te geven. Om verdriet te verzorgen, en de herinneringen en de liefde die overblijven te koesteren.

Onze Missie; Verlies en verdriet bespreekbaar maken en ruimte maken voor de liefde die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt. Anja, oprichtster van de troostshop, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van haar merk Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes en meer.