chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Soms is het lastig om iemand te helpen wanneer hij of zij veel verdriet en pijn ervaart in zijn leven. Bijvoorbeeld na een overlijden, ziekte of een andere moeilijke periode in het leven. Je wilt graag iets betekenen, maar hoe? Hoe geef je woorden aan wat je voelt en hoe kun je iemand troosten en er voor iemand zijn?

Het antwoord is eigenlijk heel makkelijk; Lief zijn. Geef een knuffel, stuur een appje met een hartje, laat gewoon weten dat je er bent. Weet je niets te zeggen? Geef dat dan aan, want dat is ook niet zo gek. Voor verdrietige situaties zijn soms ook geen woorden. Uit ervaring weet ik dat alles goed is, zolang je liefde en begrip toont.

Wil je iemand iets liefs geven en met een kadootje laten weten dat je aan ze denkt? Of zoek je zelf iets omdat je iemand moet missen en niet goed weet hoe je dit moet vormgeven? Via onderstaande links vind je allerlei troost en liefs bij verschillende gelegenheden.

Gratis kadoservice

Je kunt je kadootje ook direct op laten sturen naar een dierbare via de gratis kadoservice van Vlinderkusje. Deze vind je in je winkelmandje.

Troost cadeau

We krijgen veel vragen over het vinden van het juiste troostcadeau. Vooral vragen over of iets passend is bij bepaalde gebeurtenissen zoals het overlijden van een baby, kind, ouder of dierbare komen vaak voorbij. Bij Vlinderkusje zijn alle artikelen zorgvuldig geselecteerd bij deze verschillende gebeurtenissen. Je kunt er dus vanuit gaan dat een kado altijd goed is, en met liefde en warmte wordt verstuurd. De combinatie met één van onze kaartjes met gedicht of korte tekst kan er voor zorgen dat je de juiste woorden vind, die jezelf misschien soms maar moeilijk kunt vinden. Daarnaast is een simpelweg ‘Liefs’ al voldoende weten wij uit ervaring. Een klein beetje troost en liefde krijgen met de post is altijd warm en fijn! Lukt het je toch niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.