chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Verlies van een dierbare

Verlies is er in veel verschillende vormen, iemand kan dichtbij je staan of misschien wat verder weg, maar wanneer een leven wegvalt is het verdriet vaak groot en het gemis zwaar. Speciaal voor mensen die iemand moet missen heeft Vlinderkusje allerlei cadeau’s en troostartikelen ontwikkeld en verzameld, die passend kunnen zijn bij verlies van een dierbare. Ook vind je kaartjes en posters met troostende woorden bij het overlijden van een baby of kind. Om herinneringen te bewaren, mensen met een troostgeschenk te laten weten dat je aan ze denkt, of om een mooi gedenkplekje te creëren op een fijn plekje in huis of bij een graf of monument.

 

 

Troost Cadeau

Bij Vlinderkusje worden alle troostcadeau’s met aandacht, liefde en warmte verstuurd, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pakketje vol troost goed aankomt bij jezelf, of een dierbare die je iets wilt sturen. Vooral bij bijzondere gebeurtenissen en moeilijke momenten rondom verlies. Lukt het je niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.