chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Gratis kadoservice

Wil je dat jou troostkadootje rechtstreeks word bezorgd aan een dierbare? Dat kan! De troost & knuffel service van Vlinderkusje zorgt ervoor dat jouw ‘knuffel’ vol liefde of troost op de juiste plek terecht komt. Onderin je winkelmandje vind je de optie om de kadoservice toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende opties en een persoonlijk berichtje achter laten voor op een kaartje. Je kunt kiezen uit ons gratis kaartje, maar ook kaartjes toevoegen met een gedichtje voor een klein bedrag. Ook is er de optie om de kaart te gebruiken die je zelf hebt gekozen in shop.

Wij pakken het mooi en passend voor je in en zorgen dat jouw tekst op het juiste kaartje terechtkomt.


Speciale datum

Wil je het pakketje graag op een bepaalde datum laten verzenden? Zet dit dan in het veld ‘bestelnotities’ in stap twee van je bestelling. Wij versturen het dan 2 werkdagen van te voren, en schrijven op het pakketje aan de buitenkant dat het op deze speciale datum open gemaakt dient te worden.


Gegevens & Factuur

De factuur zal uiteraard niet mee worden gestuurd, maar die stuur ik via de mail naar de besteller van het kadootje. Wanneer je bij het factuuradres je eigen (bedrijfs)adres invult en bij het afleveradres het adres noteert van degene die het lieve kadootje mag ontvangen, dan zorgt Vlinderkusje voor de rest!

 

Meerdere kadootjes versturen
Je kunt per bestelling naar één adres laten verzenden, dus wil je twee mensen iets liefs sturen? Dan dien je twee keer een bestelling te doen. Wil je graag een grotere hoeveelheid kadootjes laten versturen door Vlinderkusje? Bijvoorbeeld naar een groep familieleden of werknemers? Dat kan! Mail gerust naar info@vlinderkusje.nl met je vraag en wensen, dan kijken wij zo snel mogelijk naar wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust door een berichtje te sturen naar info@vlinderkusje.nl of het Contactformulier in te vullen.