chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Verlies van een kind of baby

Een kind of baby verliezen is misschien wel het ergst wat je als mens kan overkomen. De wereld stopt met draaien, en het verlies is eenzaam, donker en écht loodzwaar. Voor de omgeving is het vaak heel moeilijk te bepalen wat ouders die hun kind verloren nodig hebben, en vaak weten ouders het zelf ook niet. Maar eigenlijk zit het hem juist in de kleine dingen; zoals vragen of er iets praktisch moet gebeuren, de naam noemen van het kind dat ze moeten missen, en lieve berichtjes sturen. Weet je geen woorden? Een hartje of een korte ‘ik denk aan je’ doen al heel erg veel. Laat weten dat je er bent! Dat is genoeg. En zeg ook gerust dat je het niet weet, want er zijn nou eenmaal ook weinig woorden voor dit onmenselijke verlies. Liefde en aandacht zijn het allerbelangrijkste.

Wat geef je ouders die hun kind of sterrenkindje moesten verliezen?

Het kan ook fijn zijn om iets te geven aan ouders (of andere familieleden) die een kind hebben verloren. Vlinderkusje heeft een grote hoeveelheid aan bijzondere items die je zou kunnen geven. Voor wie op zoek is naar een manier om troost te bieden aan ouders die hun sterrenkindje hebben verloren, biedt Vlinderkusje een assortiment aan met bijzondere items. Denk aan lichtjes in het donker, een knuffeltje, een kaarsje voor op een grafje, gedenkplekje en meer. Via onderstaande buttons vind je allerlei items die passend kunnen zijn. Twijfel je? Luister naar je gevoel, als je het zelf passend vindt en je kiest met je hart, dan is het altijd goed. En weet je geen woorden voor op een kaartje? Vlinderkusje heeft diverse kaartjes met gedichtjes die jouw gevoel misschien kunnen weergeven.

Ben je zelf ouder van een overleden kind of sterrenkindje?

Ook dan vind je bij Vlinderkusje prachtige items die je kunnen helpen om bijvoorbeeld een mooi plekje vorm te geven in huis waar je je kind(je) of sterrenkindje kunt gedenken en koesteren. Ook vind je kaartjes en posters met troostende woorden bij het overlijden van een baby of kind. Alle items die je vindt bij Vlinderkusje zijn met zorg en aandacht geselecteerd en gemaakt.

Via onderstaande buttons vind je verschillende artikelen die passend kunnen zijn bij dit onmenselijke verdriet. Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Troost Cadeau

Bij Vlinderkusje worden alle troostcadeau’s met aandacht, liefde en warmte verstuurd, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pakketje vol troost goed aankomt bij jezelf, of een dierbare die je iets wilt sturen. Vooral bij bijzondere gebeurtenissen en moeilijke momenten rondom verlies van je/een baby of kind. Lukt het je niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.