chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Onze Missie

‘Ik verweef je, en ik leef je…’

Wanneer er liefde is, zal iemand nooit verdwijnen, ook niet na de dood. Verweven in je dagen, levend in je hart. Voor altijd, omdat liefde voor altijd is. Onze webshop is ontstaan uit de drang deze liefde vorm te geven. Om verdriet te verzorgen, en de herinneringen en de liefde die overblijven te koesteren.

Onze Missie; Verlies en verdriet bespreekbaar maken en ruimte maken voor de liefde die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt. Anja, oprichtster van de troostshop, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van haar merk Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes en meer.

Bij ons vind je de liefdevolle troostproducten van Vlinderkusje, maar ook prachtige items van andere merken zoals Räder, Picca LouLou en Rustik Lys. Liefs door de brievenbus, lichtpuntjes, kaarten met gedichtjes en meer, bij verlies en andere moeilijke momenten in het leven.

‘Voor wanneer alleen de liefde overblijft’

Wil je meer weten over hoe de shop en het merk zijn ontstaan? Lees dan hier de blog van Anja.