chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Onze Missie

‘Ik verweef je, en ik leef je…’

Wanneer er liefde is, zal iemand nooit verdwijnen, ook niet na de dood. Verweven in je dagen, levend in je hart. Voor altijd, omdat liefde voor altijd is. Onze webshop is ontstaan uit de drang deze liefde vorm te geven. Om verdriet te verzorgen, en de herinneringen en de liefde die overblijven te koesteren.

Onze Missie; Verlies en verdriet bespreekbaar maken en ruimte maken voor de liefde die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt. Anja, oprichtster van de troostshop, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van haar merk Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes en meer.

Bij ons vind je de liefdevolle troostproducten van Vlinderkusje, maar ook prachtige items van andere merken zoals Räder, Willow Tree en Rustik Lys. Liefs door de brievenbus, lichtpuntjes, kaarten met gedichtjes en meer, bij verlies en andere moeilijke momenten in het leven.

‘Voor wanneer alleen de liefde overblijft’

Anja, oprichtster van Vlinderkusje

Ik ben Anja. Getrouwd met Ad, de liefste man van de wereld, moeder van Boris* en Babet, en bonusmoeder van Iris en Daan. Ik ben designer, schrijver en zangeres en doe alles met evenveel passie, net als eigenlijk alles in mijn leven.

Sinds het verlies van onze zoon Boris die totaal onverwacht stil werd geboren aan het eind van de zwangerschap, is er een heleboel gebeurt. Ik begon met schrijven over mijn rouwproces en dit resulteerde in een boek, vele gedichten, een blog en uiteindelijk deze troostwinkel met een eigen merk, Vlinderkusje®.

Ik ben blijven schrijven over de stilgeboorte en het verlies van onze baby. Eerlijk en rauw vertel ik over de donkerste periode in ons leven, maar ook over hoe het langzaam weer licht werd. Over hoe ik langzaam mijn leven weer oppakte, weer leerde genieten, dromen en dansen, en zelfs voorzichtig weer gelukkig werd.

Ik deel nog steeds veel via social media, heb een sterrenmama blog en schrijf als ervaringsdeskundige over mijn rouwfilosofie ‘Zorgen voor je verdriet’. Dit allemaal in de hoop dat mijn verhaal een klein beetje troost, licht en liefde kan geven. Daarnaast helpt het me nog steeds met het verlies van onze zoon om te gaan. Mijn boek ‘Lieve Boris’ is inmiddels niet meer fysiek verkrijgbaar, maar wel als PDF via deze link.

Wat ik altijd al wist, en wat Boris ons des te meer leerde; Liefde overwint alles! Liefde blijft altijd bestaan, daar kan zelfs de dood niets aan veranderen. En juist daarom hoef je nooit écht los te laten…

Liefs Anja