chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Een gedenkplekje in huis

Een gedenkplekje in huis kan een mooie manier zijn om een dierbare te verweven en de liefde en herinneringen te koesteren. Bijvoorbeeld wanneer je een sterrenkindje moet missen, één van je ouders bent verloren of een dierbare vriend(in). Dit kan op veel verschillende manieren, en er is er altijd eentje die bij je past. Maar hoe doe je dat precies? Wil je het klein houden, of juist wat groter? Wil je foto’s gebruiken of symbolen? Bij Vlinderkusje vindt je allerlei artikelen die je kunt gebruiken om een gedenkplenkje te maken, of om een plekje dat je al hebt gecreëerd in huis mee aan te vullen.

Vind je het lastig om iets moois en liefdevols te maken? Dat kunnen wij ons best voorstellen. Het is ook gewoon best moeilijk, en het liefst had je helemaal geen plekje willen maken, want onze dierbaren hadden er gewoon nog steeds moeten zijn! Maar een dergelijk plekje kan een beetje troost en licht geven wanneer je zoveel verdriet en gemis ervaart. Om je een beetje op weg te helpen bij dit proces, hebben wij op deze pagina een aantal foto’s geplaatst die je zouden kunnen inspireren voor een eigen gedenkplek vol herinneringen, troost en licht. En onthoud, luister altijd naar je gevoel, dan is alles goed!

Linkjes

Hieronder vind je linkjes naar verschillende categorieën waarmee je een gedenkplekje kunt creëren.