chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Herinneringen koesteren

Wanneer je iemand moet verliezen, bijvoorbeeld je kind(jes) of een andere dierbare, kan het heel fijn zijn om een aandenken te hebben aan degene die je zo vreselijk moet missen. De pijn van het verlies is vreselijk zwaar, maar de liefde die àltijd zal bestaan mag worden gekoesterd en verzorgd.

Speciaal hiervoor heeft Vlinderkusje allerlei cadeau’s en troost artikelen die kunnen helpen een dierbare te herdenken. Om herinneringen te bewaren, mensen met een troostgeschenk te laten weten dat je aan ze denkt, of om een mooi gedenkplekje te creëren op een fijn plekje in huis of bij een graf(je) of monument.

Via onderstaande buttons vind je verschillende artikelen die passend kunnen zijn bij dit grote verdriet. Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Troost Cadeau

Bij Vlinderkusje worden alle troostcadeau’s met aandacht, liefde en warmte verstuurd, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pakketje vol troost goed aankomt bij jezelf, of een dierbare die je iets wilt sturen. Vooral bij bijzondere gebeurtenissen en moeilijke momenten rondom verlies. Lukt het je niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.