chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Verlies van ouders

Een ouder verliezen is vreselijk verdrietig. Hoe oud je ook bent, je vader en moeder wil je het liefst voor altijd bij je houden. De pijn van het verlies is vreselijk zwaar, maar de liefde die àltijd zal bestaan mag worden gekoesterd en verzorgd. Speciaal hiervoor heeft Vlinderkusje allerlei cadeau’s en troostartikelen ontwikkeld en verzameld, die passend kunnen zijn bij dit verlies. Om herinneringen te bewaren, mensen met een troostgeschenk te laten weten dat je aan ze denkt, of om een mooi gedenkplekje te creëren op een fijn plekje in huis of bij een graf of monument.

Via onderstaande buttons vind je verschillende artikelen die passend kunnen zijn bij dit grote verdriet. Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Zoek je iets voor kinderen die hun ouders moeten missen? Kijk dan op deze pagina: Troost voor kinderen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.