chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Ik denk aan je!

Soms is het best lastig een geschikt kado te geven wanneer iemand het moeilijk heeft. Wat geef je bijvoorbeeld wanneer iemand ziek is? Die in een scheiding ligt? Of wanneer iemand weet dat hij of zij gaat sterven? Er zijn vaak zo weinig woorden, en je wilt zo graag iets doen. Maar hoe, en wat?

Eigenlijk is het vaak makkelijker dan je denkt, en zijn het juist de kleine gebaren zo enorm belangrijk zijn. Een lief berichtje, helpen met koken of iets anders praktisch, benoemen dat je weet waar hij of zij doorheen gaat en laten weten dat je er altijd bent. Het zijn de kleine dingen die het hem doen, lief zijn en ruimte geven aan de pijn van de ander.

Wil je graag iets geven? Via onderstaande buttons vind je verschillende artikelen die passend kunnen zijn bij groot en klein verdriet.

Troost Cadeau

Bij Vlinderkusje worden alle troostcadeau’s met aandacht, liefde en warmte verstuurd, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pakketje vol troost goed aankomt bij jezelf, of een dierbare die je iets wilt sturen. Vooral bij bijzondere gebeurtenissen en moeilijke momenten in het leven zoals ziekte en ‘levend verlies’. Lukt het je niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.