chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Troost bij een miskraam

Vanaf het moment dat je zwanger bent, en meestal zelfs al daarvoor, droom van het kindje dat is begonnen met groeien. En de liefde is er gelijk! Daarom is het vreselijk verdrietig wanneer een kindje niet verder mag groeien en je je kindje in een heel vroeg stadium moet verliezen. Om hier bij stil te staan, en om te koesteren wat er was en altijd zal zijn, heeft Vlinderkusje een aantal lieve producten ontwikkeld en verzameld om troost en liefs te bieden bij deze pijn.

Via onderstaande buttons vind je verschillende artikelen die passend kunnen zijn bij dit grote verdriet. Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Troost Cadeau

Bij Vlinderkusje worden alle troostcadeau’s met aandacht, liefde en warmte verstuurd, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pakketje vol troost goed aankomt bij jezelf, of een dierbare die je iets wilt sturen. Vooral bij bijzondere gebeurtenissen en moeilijke momenten rondom een miskraam. Lukt het je niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.