chevronArtboard full half Path image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding label minusnotification-closeMask Mask Group Group 14 play_arrow plussearch-glass Fill 15 third

Kinderen en verlies

Voor kinderen die iemand moeten missen, zoals een ouder, broertje of zusje, of opa of oma, kan het fijn zijn om iets tastbaars te hebben om hun gemis vorm te kunnen geven. Zoals een knuffel in hun bed waar ze hun geheimen en verdriet mee kunnen delen, boekjes, een lief lampje of muziekdoosje ter herinneringen aan degene die ze zo missen of een mooi gedichtje. Ze kunnen kinderen helpen om te zorgen voor hun verdriet, en het kan ze leren dat de tranen er gewoon mogen zijn naast de fijne dingen in het leven.

Via onderstaande buttons vind je verschillende artikelen die passend kunnen zijn voor kinderen die wel een beetje troost en liefde kunnen gebruiken. Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Ook hebben we een speciale kinderpagina aangemaakt met nog meer tips voor liefs en troost voor kinderen. Deze vind je via de groene link.

Troost Cadeau

Bij Vlinderkusje worden alle troostcadeau’s met aandacht, liefde en warmte verstuurd, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pakketje vol troost goed aankomt bij jezelf, of een dierbare die je iets wilt sturen. Vooral wanneer het gaat om kinderen met gemis en verdriet. Lukt het je niet zo goed om een geschikt troost cadeau te vinden? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld om je daarbij te kunnen helpen.

Ik wil graag hulp

Vind je het lastig om een troostkado te kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het blijft immers lastig wanneer iemand of jijzelf het moeilijk heeft. We helpen je daarom graag bij het zoeken van een passend en liefdevol geschenk met onze speciale keuzehulp bij troost.

Klik op de button hieronder voor hulp.