Hallo lieve jij,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Anja (1983) en ik kom uit Hardenberg. Ik ben getrouwd met Ad, moeder van Boris* en Babet en een beetje van Iris en Daan, de kinderen van Ad. Ik werk als zangeres, ontwerper en schrijver en ik ben de drijvende kracht achter Vlinderkusje.

Vlinderkusje is ontstaan na het verlies van onze allermooiste zoon Boris. Toen hij na 39 weken zwangerschap overleed in mijn buik stond onze wereld stil… Het was de meest verdrietige en zwarte periode in ons leven. Om voor mijn verdriet om Boris te zorgen en hem zo dicht mogelijk bij me te houden, begon ik met schrijven. Al snel merkte ik dat mijn blogs helpend waren voor anderen.

Met blogs, boeken en een hoop gedichten breidde Vlinderkusje zich langzaam uit tot wat het nu is: een shop vol liefde en troost. Met Vlinderkusje hoop ik anderen te kunnen helpen met hun verdriet, en een geschikt kado te bieden bij moeilijke periodes in het leven. Daarnaast helpt het ook mijzelf; ik kan nooit meer voor Boris zorgen, maar wel voor mijn verdriet en zijn liefde en herinnering.

Alle vormen van verlies probeer ik te raken. Altijd liefdevol en zacht, vooral niet te zwaar. Troost hoort erbij. Wanneer het leven is gestopt, zal de liefde onverminderd doorgaan. En wanneer je door diepe dalen gaat, kan een klein lief gebaar de wereld betekenen.

Alle ansichtkaarten, gedichten en illustraties zijn geschreven en ontworpen door mij. Daarnaast komen er steeds meer troostkadootjes van Studio Vlinderkusje. Verder is de shop aangevuld met producten die zorgvuldig en met liefde geselecteerd zijn, passend bij het concept van Vinderkusje. Alle bestellingen pak ik netjes in. Ik gebruik veel mooie zakjes, stickers en kaartjes in zachte kleuren. Zo voel je altijd een beetje liefde als je een pakketje ontvangt!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Vlinderkusje dan via facebook en instagram. Wil je meer weten over mijn verhaal? Dat lees je in mijn blog. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen voor me? Je kunt me altijd een berichtje sturen.

Liefs en een vlinderkusje, Anja 

~ uitleg van de naam ‘Vlinderkusje’ ~

In de paar dagen dat Boris bij ons was heb ik hem vlinderkusjes gegeven op zijn wang. Ook onze andere kinderen krijgen er af en toe één. Een Vlinderkusje geef je iemand door met je wimper zacht over zijn of haar wang te knipperen. Een heel lief en zacht gebaar voor de allerliefsten!

 

    

 

© 2017 - 2022 Troost & Liefs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel