* Vlinderkusjes vol troost en liefde *

Hallo lieve jij,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Anja (1983) en ik kom uit Hardenberg. Ik ben getrouwd met Ad, moeder van Boris* en Babet en een beetje van Iris en Daan, de kinderen van Ad. Ik werk als zangeres, ontwerper en schrijver en ik ben de drijvende kracht achter Vlinderkusje.

Vlinderkusje is ontstaan na het verlies van onze allermooiste zoon Boris. Toen hij overleed in mijn buik op 29 april 2015 stond onze wereld stil… De wereld leek gestopt met draaien en ik wilde en kón ook niet meer verder leven. Het was de meest verdrietige en zwarte periode in ons leven.

Ik begon te schrijven op mijn blog tot er een boek ontstond en ik heb veel gedeeld met lotgenoten. Ik heb therapie gehad, gehuild tot ik niet meer kon en met heel veel vallen en opstaan pakte ik mijn leven weer op. Heel langzaam werd het steeds lichter en naarmate de tijd verstreek, werd het zelfs steeds vaker licht dan donker. Inmiddels ben ik zover dat ik kan zeggen dat ik weer gelukkig ben.

Ik moet wel blijven zorgen voor mijn verdriet. Dat doe ik onder andere door gedichten te schrijven, te delen over ons prachtige vlinderkind en ons heerlijke regenboogmeisje, door boeken te maken en te schrijven en door bezig te zijn met Vlinderkusje. Ik kan nooit meer voor Boris zorgen, maar wel voor mijn verdriet en zijn liefde en herinnering.

Vlinderkusje is een webshop boordevol troost en liefde. Troost voor mensen die een kind zijn verloren of een andere dierbare. Liefs en knuffels voor mensen die het leven willen vieren of de liefde en de geboorte van een (regenboog)kind. Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en bij alles komen we terug bij de liefde. Dat is wat er bij Vlinderkusje voorop staat! De artikelen zijn daarom voor iedereen die ze mooi vindt, die er blij van wordt of die er liefde en troost uithaalt.

Heb je vragen voor me? Laat het me gerust weten door een berichtje te sturen.

Liefs en een vlinderkusje, 

Anja ♡

~ uitleg van de naam ‘Vlinderkusje’ ~

In de paar dagen dat Boris bij ons was heb ik hem vlinderkusjes gegeven op zijn wang. Ook onze andere kinderen krijgen er af en toe één. Een Vlinderkusje geef je iemand door met je wimper zacht over zijn of haar wang te knipperen. Een heel lief en zacht gebaar voor de allerliefsten!

 

 

© 2017 - 2020 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel