Troost & knuffel kadoservice

Even iemand een dikke knuffel geven; soms willen we het zo graag, maar het gaat niet altijd. Zeker niet in deze tijd. Gelukkig kun je ook op afstand heel veel liefs sturen en iemand laten weten dat je aan diegene denkt. De troost & knuffel service van Vlinderkusje zorgt ervoor dat jouw ‘knuffel’ vol liefde of troost op de juiste plek terecht komt.

Bij een bestelling van Vlinderkusje zit altijd een persoonlijk kaartje. Als je bij 'Opmerkingen' een persoonlijke tekst schrijft, zorg ik dat dit op het kaartje komt namens jou. Dat kan ook met een ansichtkaart uit de shop. De artikelen pak ik altijd mooi in met lieve zachte kleuren en stickers, zodat de ontvanger nog wat éxtra liefde krijgt wanneer hij of zij het pakketje openmaakt.

De factuur zal uiteraard niet mee worden gestuurd, maar stuur ik via de mail naar de gever van het kadootje. Wanneer je bij het factuuradres je eigen adres invult, maar bij het afleveradres het adres noteert van degene die het lieve kadootje mag ontvangen, dan zorgt Vlinderkusje voor de rest!

Heb je nog vragen? Stel ze me gerust door een berichtje te sturen naar info@vlinderkusje.nl of het contactformulier in te vullen.

Liefs en een vlinderkusje, Anja ♡

© 2017 - 2020 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel