Gratis Troost & knuffel kadoservice

Even iemand een dikke knuffel geven; soms willen we het zo graag, maar het gaat niet altijd. Zeker niet in deze tijd. Gelukkig kun je ook op afstand heel veel liefs sturen en iemand laten weten dat je aan diegene denkt. De troost & knuffel service van Vlinderkusje zorgt ervoor dat jouw ‘knuffel’ vol liefde of troost op de juiste plek terecht komt.

Kaartje met jouw tekst
Wanneer je bij je bestelling in het veld 'Opmerkingen' een persoonlijke tekst schrijft, zorg ik dat dit op een kaartje komt namens jou. Dat kan met een willekeurige ansichtkaart die je kiest uit de shop. De artikelen pak ik altijd mooi in met lieve zachte kleuren en stickers, zodat de ontvanger nog wat éxtra liefde krijgt wanneer hij of zij het pakketje openmaakt.
Vergeet je een tekst te vermelden voor het kaartje? Dan schrijf ik alleen je naam op het kaartje. Wil je het graag anoniem versturen? Vermeld dit dan ook even bij je bestelling.

Speciale datum
Wil je het pakketje graag op een bepaalde datum laten verzenden? Zet dit dan ook in het veld opmerkingen. Ik verstuur het dan 2 werkdagen van te voren, en schrijf op het pakketje aan de buitenkant dat het op deze speciale datum open gemaakt dient te worden.

Gegevens
De factuur zal uiteraard niet mee worden gestuurd, maar die stuur ik via de mail naar de besteller van het kadootje. Wanneer je bij het factuuradres je eigen (bedrijfs)adres invult en bij het afleveradres het adres noteert van degene die het lieve kadootje mag ontvangen, dan zorgt Vlinderkusje voor de rest!

Meerdere kadootjes versturen
Je kunt per bestelling naar één adres laten verzenden, dus wil je twee mensen iets liefs sturen? Dan dien je twee keer een bestelling te doen. Wil je graag een grotere hoeveelheid kadootjes laten versturen door Vlinderkusje? Bijvoorbeeld naar een groep familieleden of werknemers? Dat kan! Mail gerust naar info@vlinderkusje.nl met je vraag en wensen, dan kijk ik zo snel mogelijk naar wat ik voor je kan betekenen. 

Heb je nog vragen? Stel ze me gerust door een berichtje te sturen naar info@vlinderkusje.nl of het contactformulier in te vullen.

Liefs en een vlinderkusje, Anja ♡

© 2017 - 2023 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel