Omdat liefde altijd blijft bestaan!

Soms is het lastig om iemand te helpen wanneer hij of zij veel verdriet en pijn ervaart in zijn leven. Bijvoorbeeld na een overlijden, ziekte of een andere moeilijke periode in het leven. Je wilt graag iets betekenen, maar hoe? Hoe geef je woorden aan wat je voelt en hoe kun je iemand troosten en er voor iemand zijn?

Het antwoord is eigenlijk heel makkelijk; Lief zijn. Geef een knuffel, stuur een appje met een hartje, laat gewoon weten dat je er bent. Weet je niets te zeggen? Geef dat dan aan, want dat is ook niet zo gek. Voor verdrietige situaties zijn soms ook geen woorden. Uit ervaring weet ik dat alles goed is, zolang je liefde en begrip toont.

Wil je iemand iets liefs geven en met een kadootje laten weten dat je aan ze denkt? Of zoek je zelf iets omdat je iemand moet missen en niet goed weet hoe je dit moet vormgeven? Via onderstaande links vind je allerlei troost en liefs bij verschillende gelegenheden.

Je kunt je kadootje ook direct op laten sturen naar een dierbare via de gratis kadoservice van Vlinderkusje. Hoe dit precies werkt vind je op deze pagina.

 

 

© 2017 - 2023 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel