(Kado)tips voor liefs en troost

Soms is het lastig om iemand te helpen wanneer hij of zij veel verdriet en pijn ervaart in zijn leven. Bijvoorbeeld na een overlijden, ziekte of een andere moeilijke periode in het leven. Je wilt graag iets betekenen, maar hoe? Hoe geef je woorden aan wat je voelt en hoe kun je iemand troosten en er voor iemand zijn?

Het antwoord is eigenlijk heel makkelijk; Lief zijn. Geef een knuffel, stuur een appje met een hartje, laat gewoon weten dat je er bent. Weet je niets te zeggen? Geef dat dan aan, want dat is ook niet zo gek. Voor verdrietige situaties zijn soms ook geen woorden. Uit ervaring weet ik dat alles goed is, zolang je liefde en begrip toont.

Wil je iemand iets liefs geven? Maar weet je niet wat? Hieronder geef ik een aantal kadotips met artikelen die je bij Vlinderkusje kunt vinden. 

Heb je nog een vraag? Laat het me gerust weten.

Liefs Anja ♡

KAARTJES & POSTERS
Weet je zelf de woorden niet? Vlinderkusje heeft een ruime collectie kaarten en posters met teksten met liefde en troost, allemaal vanuit het hart en geschreven en gemaakt. Kun je geen keuze maken? Kies degene waarbij je het meeste voelt. Want iets dat vanuit het hart wordt gegeven is áltijd goed.

LICHT IN HET DONKER
Kaarsjes en lampjes zijn heel passend als kado bij verlies. De lichtpuntjes kunnen als troostend worden ervaren bij alle vormen van verlies of andere moeilijke momenten in het leven. En een kaarsje branden is altijd een mooi symbool ter herdenking aan dierbaren die we moeten missen. Kies er een lieve kaart bij om het kadootje compleet te maken.

GEDENKPLEKJE
Gedenkplekjes zijn prachtige plankjes van hout, in combinatie met lichtjes, kaarten, hartjes, bloemetjes of engeltjes. Allemaal ter herinnering aan een dierbare, om de liefde te koesteren. Je kunt gedenkplekjes altijd personalisere door er zelf nog een foto of andere afbeelding in te zetten.

KNUFFELS
Eigenlijk is een knuffeltje altijd passend om te geven! De zachtheid en de lieve uitstraling geven automatisch al een beetje troost en liefde. Je kunt een knuffeltje geven aan een kind dat iemand moet missen, of aan een vriendin die je een knuffel wil geven omdat je aan haar denkt. Ook kunnen knuffels heel mooi staan bij een gedenkplekje of op een graf(je).

BOEKEN
Vlinderkusje heeft een aantal boeken in het assortiment omtrent verlies in het algemeen, en verlies van een kind. Deze boeken kunnen heel helpend en helend werken en zijn daarom ook heel fijn om te geven aan iemand die je troost wil bieden. Voor volwassen, maar ook voor kinderen.

KLEINE TROOSTKADOOTJES
Wil je graag iemand iets kleins geven omdat je aan iemand denkt? Geef dan bijvoorbeeld een zakje bloemzaadjes, een klein sterretje of een hartje. Een lief kaartje erbij en je maakt iemand heel blij met jouw mooie gebaar.

TROOSTPAKKETTEN 
Kom je er niet helemaal uit? Vlinderkusje heeft troostpakketten samengesteld met verschillende items zoals kaartjes, lichtjes, knuffels en boekjes. Prachtig om een dergelijk kado te geven of te ontvangen vol liefdevolle troost items. 

TROOSTSERVICE
Kun je niet op korte termijn naar iemand toe, maar wil je wel iets betekenen doormiddel van een kado? Vlinderkusje stuurt je kado direct door naar de ontvanger en pakt het met veel liefde voor je in. Hier lees je meer over hoe dit werkt.

TROOST THEMA'S
Via de buttons hieronder vind je extra tips en linkjes naar troostkadootjes die passend kunnen zijn, gesorteerd op diverse troost thema's. 

 

 

© 2017 - 2022 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel