Klantervaringen

Helaas is Mijnwebwinkel gestopt met de gastenboek module, maar hieronder vindt je een deel van de berichten tot februari 2021.  Sinds april 2021 is het mogelijk een review achter te laten via Kiyoh. Ik zou het super vinden als je dit voor me wilt doen! Dankjewel alvast.

Vlinderkusje, Anja

Geplaatst door Caroline de Bruin / 05-02-2021 | 13.56

Hallo Anja,

Ontzettend bedankt voor je prachtig ingepakte pakketje.

Ik ben erg blij en dankbaar voor de spulletjes, speciaal voor de 5e jaardag van mijn zoontje.

Nogmaals, bedankt!

 

Geplaatst door Carola / 03-02-2021 | 19.43

Wat word ik hier blij van. Zo mooi en zorgzaam verpakt, het is echt een kadootje voor jezelf. Of voor iemand anders kan natuurlijk ook. Zo attent om een persoonlijk kaartje erbij te doen. Ik ga snel weer iets aanschaffen, hier word ik echt blij van. Dank je wel 

 

Geplaatst door Anneke / 02-02-2021 | 17.48

Dank je wel, het was snel en mooi verzorgd.

 

Geplaatst door Britt / 01-02-2021 | 21.00

Beste Anja,
Bedankt voor de mooie kaarten die ik heb mogen ontvangen.
Het bied me troost in deze tijd. Mooi ingepakt ook.

 

 

Geplaatst door Geesina / 31-01-2021 | 15.25

Dankjewel Anja voor de mooie producten en lieve attentie erbij, zó mooi is alles verzorgt, de liefde straalt er vanaf ! Héél veel succes verder toegewenst! Hartelijke groet Geesina.

 

 

Geplaatst door Karin / 31-01-2021 | 10.51

Beste Anja,

Bedankt voor de snelle levering. Netjes en leuk ingepakt met een persoonlijke kaartje erbij. Heel attent. Het houten gedenkplateau is helemaal naar wens.

Groeten Karin

 

Geplaatst door Petra Jacobs / 27-01-2021 | 11.18

Hallo Anja

Heb gisteren het bestelde pakketje al ontvangen wat een snelle levering super. Dank je wel.
En ook heel mooi en zorgzaam ingepakt. Ik ga zeker nog eens meer bestellen ook hele mooie spulletjes. Groet Petra

 

Geplaatst door Kim / 24-01-2021 | 10.25

Dankjewel Anja. 
De ontzettend snelle levering was zo fijn. Mooi verpakt en het handgeschreven kaartje zo lief. Dankjewel het is een prachtig troost cadeau.💙

 

Geplaatst door Mieke / 23-01-2021 | 14.49

Dag Anja!
Bedankt voor de super snelle levering! Ik ben super blij met mijn bestelling. Ook was alles heel mooi ingepakt en in het troostkoffertje gestopt.


 

Geplaatst door Nathalie Fauconnier / 22-01-2021 | 17.16

Hallo Anja, super tevreden van mijn bestelling, een zeer mooie houder met een kaartje en een mooie tekst, alsook een zeer snelle levering.Grtjs.

 

Geplaatst door Lydia / 20-01-2021 | 17.50

HOI Anja

Ik ben superblij met de kaartjes en houder en een mooi lichtje .
Netjes afgeleverd en ook heel leuk die berichtjes van jou erbij .

 

Geplaatst door Henny smulders / 16-01-2021 | 12.45

O anja wat ben ik blij ik heb het vandaag binnen gekregen super mooi ingepakt en het is een liefdevol gedenkstukje voor een dierbaar iemand zal je site niet vergeten liefs henny

 

Geplaatst door Els de Groot / 12-01-2021 | 16.45

Lieve Anja,

Vanmiddag je pakketje ontvangen, ben er blij mee.

Mvg Els

 

Geplaatst door Eline / 09-01-2021 | 10.38

Wat een mooi bedrijf!
Hier een mooi kaarsje besteld voor een gezin met een overleden kindje.

Ik vind vooral de handgeschreven boodschap op de kaart zo mooi, bij de meeste bedrijven is dat geprint, dat vind ik in zo’n situatie erg onpersoonlijk.. ook de cadeautjes vind ik erg mooi/modern waar je uit mag kiezen dat is fijn.

Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.

 

Geplaatst door Lammie / 07-01-2021 | 20.28

Dankjewel, Anja, voor het versturen van het mooie item voor mijn dochter. Niet zomaar verstuurd, maar met zoveel liefde! Mijn dochter vindt het prachtig! 💛🌈🌟

 

Geplaatst door Lysanne Bolt / 07-01-2021 | 12.40

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al in huis. Helemaal super!

We hebben een troostkoffertje besteld voor onze dochter die we haar geven voor de eerste jaardag van haar broertje. Het was super mooi verpakt. Er straalt veel liefde van af. Bij dit soort dingen is het fijn om iets persoonlijks te krijgen. Bedankt! 💙

 

Geplaatst door Marit / 05-01-2021 | 21.33

Lieve Anja, 
Vandaag mijn pakket gekregen. Wat een verassing en hoe fantastisch is alles ingepakt. Ik ben heel blij en raad iedereen aan om zichzelf extra te verwennen in 2021 en jezelf of een ander iets met iets moois te verassen!

Mijn dank is groot

 

Geplaatst door Charlotte / 05-01-2021 | 14.22

Lieve Anja, dank voor het prachtige pakketje.
Met zorg en liefde ingepakt, met een lach en een traan geopend!

 

Geplaatst door Suzy / 05-01-2021 | 13.19

Lieve Anja,

Vandaag heb ik mijn bestelling gekregen. Voor te beginnen superleuk dat er nu een plakband van Vlinderkusje op is en het is goed aangeduid dat het breekbaar is, dan bij het openen van de doos voelde ik mij al emotioneler worden, alles is zo mooi ingepakt en wss is het omdat morgen Elena* normaal gezien zou geboren worden.. ik heb rustig de tijd genomen om alles te openen en te bewonderen ! De extra spulletjes die je er altijd bij steekt zijn super leuk voor Elena 's grote zus. De kaartjes zijn wauw! Super mooi! En de story tale samen met het gedenkplekje : IK BEN ER VERLIEFD OP! echt prachtig! Alles is heel aangekomen! Het popje is voor morgen bij Elena haar beeldje en andere poppetjes te leggen.. Lieve Anja, ik ben je echt dankbaar dat jij Vlinderkusje hebt opgericht! Zoveel liefde en steun dat ik ervan krijg! Dankjewel ❤❤

 

Geplaatst door Miranda / 05-01-2021 | 10.53

Dankjewel voor de mooie kaartjes!💕 En wat een snelle en keurige levering.

 

Geplaatst door Katrijn / 30-12-2020 | 22.42

Anja,

Vlinderkusje is een heel hartverwarmend initiatief!
De gedichten zijn herkenbaar en voelen daarom steunend aan. Mooi hoe je alles verwoordt.
Vandaag kwam ons pakketje aan. Ik was aangenaam verrast met de mooi ingepakte geschenkjes en de lieve kaartjes erbij.
Bedankt om zo een beetje warmte over te brengen.

 

Geplaatst door Susanne / 30-12-2020 | 16.28

Lieve Anja,

Waardoor je website is ontstaan is een groot verdriet, maar je moet wel ontzettend lief hebben. Ondanks dat de bestelling niet voor mezelf was, was ik ontroerd door de liefde die in de doos zat. Alles is prachtig en ik hoop dat de ontvanger net zoveel liefde voelt als ik deed. Je doet het fantastisch.

Liefs

 

Geplaatst door Lynsey / 28-12-2020 | 19.24

Anja,

Voor de 2e keer heb ik een bestelling gedaan in jouw shop vol liefs en troost. Vandaag je mooie ingepakte pakketje in ontvangst genomen. We zijn er erg blij mee. Tot de volgende bestelling 

 

Geplaatst door Sandra / 24-12-2020 | 15.49

Lieve Anja,
Bedankt voor alles wat je voor iedereen kan betekenen. Ik heb mijn pakketje net voor de kerst binnengekregen! Het is zo mooi en kostbaar dat ik betekenis kan geven met jouw spulletjes. Nu hangt er ook wat voor onze dochter in de kerstboom. Alle producten waren weer met veel liefde ingepakt en een leuk kaartje erbij met een berichtje erop. Het is al de derde keer dat ik bij jou wat besteld hebt, maar het is zeker niet de laatste keer. Heel erg bedankt en Vlinderkusje betekent veel voor ons!💕

Veel Liefs Sandra

 

Geplaatst door Barbara / 23-12-2020 | 10.28

Net mijn pakketje binnen gekregen voor kerst (ik geef altijd een cadeautje namens mijn meisje aan opa & oma) Ook wat mooie symbolische ornamentjes besteld en cadeautjes voor mezelf (zorgen voor verdriet is belangrijk tijdens de feestdagen)

En wat een cadeautje was je pakketje Anja! De aandacht en liefde spatte eraf met een extra cadeautje, de mooie tekstjes en je handgeschreven berichtje, wat een warm gevoel op deze ochtend!

Heel erg bedankt , ik wens je mooie warme feestdagen.

Liefs Barbara

 

Geplaatst door Shirley / 22-12-2020 | 12.40

Lieve Anja,

Vandaag onze rainbow kersthanger ontvangen.🌈
Met liefde ingepakt en een mooi kaartje erbij.
Ontzettend bedankt!

Fijne dagen en tot de volgende bestelling!

Groetjes Shirley

 

Geplaatst door Suzy / 18-12-2020 | 15.29

Lieve Anja 🌸
Vandaag heb ik mijn bestelling aangekregen, en weeral is alles heel mooi ingepakt en is het echt te mooi om het uit te pakken. Ik geniet er telkens van! Alles is telkens met liefde gemaakt. BEDANKT lieve Anja 🥰💋 Hopelijk tot snel bij de volgende bestelling

Groetjes Mama van Elena ⭐

 

Geplaatst door Caroline de Bruin / 17-12-2020 | 14.04

Wat fijn om je pakketje te openen. Door de kleine kaartjes die erbij zaten kan ik nu de cadeautjes voor mijn familie nog mooier maken. En het lieve gedichtje staat bij de foto van mijn zoontje. Dankjewel Anja. Ik zal nog wel eens iets bestellen in deze mooie shop denk ik. Fijne feestdagen.

 

 

Geplaatst door Suzan Neijenhuis / 15-12-2020 | 00.27

Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst en ben elke keer blij verrast. Het is een feestje om uit te pakken, zelfs bijna zonde om open te maken, zo mooi ingepakt. Anja, dank je wel! Vlinderkusje helpt verlies/verdriet wat dragelijker te maken. Liefs X

 

Geplaatst door Liline Erdmann / 13-12-2020 | 21.41

Ik heb nu een aantal bestellingen gedaan en ben elke keer weer blij verrast. Het uitpakken is echt een feestje omdat alles fantastisch ingepakt is, met een handgeschreven kaartje van Anja. De items zijn stuk voor stuk prachtig en vaak nóg mooier dan ik bij voorbaat dacht.

 

Geplaatst door Xenia Aspeslagh / 11-12-2020 | 21.45

Dag lieve Anja!
Wat ben ik blij dat ik jou website gevonden heb. Het pakketje kwam toe vandaag en de tranen sprongen meteen in mijn ogen. Daarnet het open gedaan en wederom tranen in mijn ogen. Na een zware periode en het verlies van mijn kleine neefje ben ik je zo dankbaar. Het was zo mooi ingepakt. Met heel veel liefde gedaan. Dat voelde ik in de pakketjes zelf maar ook in het schrijven op het kaartje!

Super bedankt! De troostkoffer zal zeker goed gebruikt worden van mijn metekindje, mist zijn broertje heel erg. Duizendmaal dank lieve Anja!

Veel liefs Xenia, mij zie je zeker nog leuke dingetjes kopen op jouw website X 

 

Geplaatst door Jessica / 09-12-2020 | 20.30

Al snel na mijn bestelling ondanks drukte rondom feestdagen een prachtig en liefdevol ingepakt pakketje mogen ontvangen. Persoonlijk en warm.

Heel verzorgd. Dankjewel.

 

Geplaatst door Lianne / 08-12-2020 | 13.43

Wederom mooie spulletjes ontvangen om de feestdagen en wereldlichtjesdag een beetje mooier te maken. Een feestje om de spulletjes uit te zoeken op de website en een feestje om uit te pakken. Weer super snel geleverd ook. Dank je Anja! Liefs Lianne

 

Geplaatst door Lewandowski Mireille / 07-12-2020 | 14.48

Anja,

Bedankt voor het inpakken van de verjaardagscadeau van onze “Thomas”. Je hebt dat weer mooi gedaan.

Veel liefs

Mireille (mama van Thomas)

 

Geplaatst door Gitte / 07-12-2020 | 11.31

Lieve Anja,

Wat ben ik blij dat ik jouw website heb ontdekt ! Momenteel zijn wij thuis aan het verbouwen - nadien zou ik ons sterrenprinsesje Erle* haar plekje eens willen 'updaten'. Bij jou bestelde ik al heel wat moois - ik kan niet wachten om dit allemaal een mooi plaatsje te geven  Héél erg bedankt om steeds weer te zorgen voor die prachtige spulletjes die mij zo gelukkig maken , voor de mooie verpakkingen (je ziet echt dat deze met liefde verpakt zijn !).. Aan mij heb je alvast een 'vaste klant' gewonnen .. Bedankt !!! Groetjes, Gitte

 

Geplaatst door Emily 05-12-2020 | 20.42

Zeer tevreden. Gisteren besteld en vandaag al mogen ontvangen. Allemaal mooi ingepakt

 

Geplaatst door Els de Groot / 05-12-2020 | 16.29

Hallo Anja,

Vandaag je pakketje ontvangen, alles zit goed ingepakt.

Ik heb alleen mijn pakje uitgepakt, het vlinderwaxinelichtje. Hij is prachtig.

Het andere pakje is voor onze dochter en schoonzoon voor in de kerstboom.

Bedankt voor je snelle levering.

Super bedankt, alvast een fijne kerst. 

 

Geplaatst door Mandy / 04-12-2020 | 17.55

Lieve Anja,

Wat een mooi pakketje om zo te krijgen, helemaal blij met de kerststerren, eentje hangt er in onze boom voor ons meisje en de andere geef ik als troostkadotje aan een vriendin, dat zal ze prachtig vinden.

Heel mooi ingepakt en erg veel liefde ingestopt. Bedankt!

 

Geplaatst door Chantal / 04-12-2020 | 15.06

Aangezien er geen kerstmarkten zijn om de kerstballen van 2020 voor mijn twee pubers en mijn engeltje te gaan shoppen, besloot ik om dit jaar mijn zoektocht online te gaan doen. En hoe geweldig: de perfecte ballen voor ons vond ik bij Vlinderkusje. De regenboog voor mijn dochter van 18 die 'bi' is. De maan voor mijn zoon van 19 die vroeger altijd meneer Maan als lamp had. En de bal met de engel en beer, waarbij de beer het symbool is voor mijn overleden zoon van 20. Mooi om te zien dat dingen ook een andere betekenis kunnen hebben. Daarbij mezelf verwend met een fotolijstje en een armbandje. En zo valt weer alles op de plek.

Het geheel was machtig mooi ingepakt, echt kadootjes! En het zijdepapier ga ik hergebruiken in mijn schilderijen, zodat ook daar nog iets van vlinderkusje in terug komt.

Dankjewel voor deze lieve perfecte verzorging van mijn bestelling. Ik voelde me heel speciaal <3

 

Geplaatst door Janou / 04-12-2020 | 09.41

Hallo Anja,

Dankjewel voor de mooie spullen, ik ga ze een mooi plekje geven bij de foto van onze dochter Eva die we alweer twee jaar moeten missen.

Het pakketje uitpakken was al een cadeautje, zo liefdevol verpakt, ik ben er heel blij mee.

liefs Janou

 

Geplaatst door Myrthe / 01-12-2020 | 20.41

Lieve Anja, zoals alle keren was het ook dit keer weer betoverend om het doosje met de mooie spullen te ontvangen en uit te pakken. We hebben net ook lotgenootjes in de buurt mogen verrassen met lieve troost-en herinneringskadootjes. Zo fijn! Ontzettend bedankt weer!!

 

Geplaatst door Berdien / 29-11-2020 | 16.25

Hoi Anja,

Bedankt weer voor het liefdevol inpakken van onze bestelling.

Sinds onze zoontje zijn regenboog lamp heeft uitgepakt is de lamp niet meer van zijn zeide geweken.

Hij (en wij ook) zijn erg blij met de lamp.

Ga zo door 

 

Geplaatst door Germaine / 28-11-2020 | 16.37

De bestelling is in goede orde ontvangen en de ontvanger is er heel blij mee 

De extra kaartjes die erbij zaten waren een leuke, mooie touch.

 

Geplaatst door Jolanda Dorenbos / 25-11-2020 | 21.57

Ik was op zoek naar lieve kleine cadeautjes voor kinderen die betrokken zijn bij een overlijden.

Heb op jou site hele leuke lieve cadeautjes en kaartjes besteld. Ik was blij verrast hoe het bij mij werd bezorgd.

Er waren lieve kaartjes bijgevoegd en de spulletjes waren zo mooi verpakt bedankt!

Ik ben alweer bezig met mijn volgende bestelling 

 

Geplaatst door Pricilla / 25-11-2020 | 14.36

Hi Anja,
Wat heb je de spulletjes onwijs mooi & lief ingepakt! Was van plan om het zelf mooi in te pakken en dan aan een vriendin en haar gezin te geven maar dat is helemaal niet meer nodig. Helemaal tevreden!

Dikke aanrader! Bedankt 

 

Geplaatst door Marlies / 20-11-2020 | 18.14

Lieve Anja,

Bedankt voor de snelle verzending en het mooi inpakken van mooie troost cadeau ‘s. Rouw en verdriet zonder lijfelijke knuffels en aanraking zijn niet makkelijk in deze tijd, jouw cadeautjes maken dit toch een beetje goed.

 

Geplaatst door Fleur / 18-11-2020 | 15.15

Pakketje kwam verkreukeld aan wat een fout was van PostNl. Stuurde een berichtje hierover en zonder problemen werd er meteen een nieuwe opgestuurd ! Super service, heel mooi pakketje binnen gekregen. Enorm dankbaar voor.  

 

Geplaatst door Renate15-11-2020 | 18.22

Anja,

Heel hartelijk bedankt voor het pakketje. Het was heel liefdevol en met aandacht ingepakt.

Zeker de wijze waarop het pakketje door jou ingepakt was en tijdens het openmaken ervan na ontvangst, gaf mij een gevoel van warmte.

Liefs,

Renate

 

Geplaatst door Heidi / 14-11-2020 | 21.18

Lieve Anja,

Dank je wel voor het pakketje vol liefde.

Zo zorgvuldig en met heel veel liefde verpakt.

De mooie keramieken huisje bij de maand heeft een mooie plek gekregen bij ons lieve kleine mooie meisje. 

Nogmaals super bedankt, wou een foto toevoegen maar dat lukt niet.

Heel veel liefs Heidi

 

Geplaatst door Suzy / 12-11-2020 | 17.13

Lieve Anja,

Vandaag men tweede pakketje aangekregen. Alweer hele mooie spulletjes voor men lief klein meisje Elena, ook haar grote zus heeft zoveel plezier en liefde aan haar troostkoffertje. Dankjewel! 💐❤ 

Groetjes Suzy

 

Geplaatst door Xenia / 11-11-2020 | 21.50

Vandaag mijn pakketje met supermooie producten ontvangen en alles zo mooi ingepakt!

Was al blij als ik bij het opendoen de sterretjes en confetti zag 🤩 hebben mij direct een fijn gevoel gegeven.

Bedankt Anja ❤️

Geplaatst door Jannet / 11-11-2020 | 17.22

Mijn pakketje vandaag ontvangen. Alles is met liefde en aandacht ingepakt. Een handgeschreven kaartje erbij, heel lief en persoonlijk. Dank je wel Anja, dit is fijn! 

Lieve groet, Jannet

 

Geplaatst door Els de Groot / 10-11-2020 | 15.10

Hallo Anja,

Zojuist je pakketje gekregen, ben er super blij mee.

Groeten van Mij 

 

Geplaatst door Suzy / 10-11-2020 | 14.46

Liefste Anja,🍀

Ik heb vandaag jou pakketje aangekregen en ik vond het zelf spannend om de doos open te maken.

Alles is zo leuk ingepakt en zo mooi dat het bijna te mooi is om het uit te pakken 😊 dankjewel dat je er zoveel liefde insteekt en er voor zorgt dat het speciaal is, ik ben echt superblij met de pakjes en ga al snel een nieuwe bestelling plaatsen. ❤ 💐

 

Geplaatst door Chloë / 03-11-2020 | 17.53

Lieve Anja,

Ik heb net mijn heel mooi pakje aangekregen.

Het is allemaal met zoveel liefde ingepakt. Zo fijn om dit te ontvangen en uit te pakken.

Mooie spulletjes, zodat we onze kleine man kunnen koesteren❤️.

Lieve groetjes,

Chloë

 

Geplaatst door G / 01-11-2020 | 13.30

De producten worden zo ontzettend leuk en met liefde ingepakt! Dat gaf een bijzonder uitpakmoment ❤️

Snel geleverd en een fijne, heldere communicatie.

 

Geplaatst door Sofie / 30-10-2020 | 19.44

Lieve Anja

Wat een mooi aanbod op Vlinderkusje.nl! Alles wat je aanbiedt straalt zoveel liefde uit.

Op een moment dat het moeilijk is om de juiste woorden te vinden, als je een iemand een hart onder de riem wil steken maar je weet niet hoe je dat het beste doet... dan kan je hier zeker en vast iets vinden. Ik bestelde twee 'Engel'-lampjes... ze zijn heel mooi!

Ben heel blij dat ik jouw spulletjes heb ontdekt!

Sofie 

 

Geplaatst door Karen / 30-10-2020 | 11.29

Lieve Anja,

Ik kreeg onmiddellijk een warm gevoel bij het openen van je pakje. De liefde die meegegeven wordt is ongelofelijk. Je ziet dat je dit met veel toewijding doet en het is als ontvanger super om het op deze manier in je brievenbus te ontvangen. Je producten zijn prachtig en krijgen dan ook een mooi plekje bij mijn metekindje 💫

Veel liefs Karen

 

Geplaatst door Dieunoula / 25-10-2020 | 19.25

lieve Anja,

Vandaag het pakketje binnen gekregen, en het voelde zo fijn en je hebt het met zoveel zorg en liefde ingepakt! Ben je er heel dankbaar voor!

Liefs, Dieunoula ♡

 

Geplaatst door Heike / 24-10-2020 | 19.24

Vandaag pakketje ontvangen ...je voelt de liefde waar dit is van gemaakt....veel dank, dikke kus xxx

 

Geplaatst door Erna / 23-10-2020 | 16.15

Lieve Anja, 

Vandaag mijn pakketje ontvangen, mooi en met zorg en liefde verpakt. Morgen ga ik ze geven aan de kinderen die hun mamma veel te vroeg moeten missen , zo ontzettend triest.

Lieve groet, Erna

 

Geplaatst door Bertine / 18-10-2020 | 22.24

Hi Anja,

Afgelopen donderdag de bestelde spulletjes ontvangen.

Alles was met zorg en veel liefde ingepakt wat fijn was

om te zien! Dank hiervoor!

Lieve groet 😘

 

Geplaatst door Els de Groot13-10-2020 | 15.34

Hallo Anja,

Ik heb je pakketje gekregen vandaag, werd vrolijk van de sterretjes en confetti.

Ben er reuze blij mee, zal het brievenbus pakketje bij mijn dochter en schoonzoon door de brievenbus gooien.

snap dat de kaarsjes op zijn, maar onze kaars gaat donderdagavond aan voor onze kleinzoon Tobin.

En alle kindertjes die hoog in de hemel zijn, en die we moeten missen.

Heel veel sterkte voor jullie donderdagavond, als jullie een kaarsje gaan branden voor Boris.

Groeten Els de Groot. 

 

Geplaatst door Ruth / 10-10-2020 | 09.47

Lieve Anja, ik heb al 3 keer iets bij jou besteld. Elke keer als het binnenkomt, voelt het alsof ik een pakketje vol liefde ontvang. Je verkoopt zo'n mooie spulletjes en ze zijn zo liefdevol verpakt. Jij zorgt ervoor dat iets heel verdrietigs, ook omgezet kan worden in iets moois wat veel troost biedt. Blijf hier asjeblieft mee doorgaan😘

 

Geplaatst door Denise / 09-10-2020 | 15.23

Vandaag de bestelling ontvangen. Wat een mooie producten en met veel zorg en liefde ingepakt. Heel erg tevreden. Bedankt!!

 

Geplaatst door Monique / 08-10-2020 | 20.45

Wat moet je ouders geven op de geboortedag van hun overleden kindje...je wil er toch iets mee. Ik kwam op deze site terecht en hier ben ik geslaagd. Mooie, betekenisvolle kadootjes zodat je toch kan laten weten dat je aan ze denkt. Mooi en met zorg ingepakt. Bedankt!

 

Geplaatst door Annemieke / 08-10-2020 | 09.06

Voor vaderdag een sterrenbeeld poster besteld van ons meisje (met nijntje knuffel). Deze was zo mooi ingepakt! Ook de poster is echt super mooi! Heb er ook besteld voor onze andere kinderen ❤

Liefs Annemieke

 

Geplaatst door Chantal / 06-10-2020 | 13.36

Lieve Anja,

Vorige week een mooi kaartje & een ballon besteld voor de jaardag van ons zoontje.

Super mooi en lief verpakt. Ik kon het niet laten om net weer wat erbij te bestellen. De spulletjes bieden veel troost, en ik ben heel erg blij dat ik op je site terecht ben gekomen. 💛

Liefs, Chantal

 

Geplaatst door Lisette / 01-10-2020 | 12.03

Wat kan je je alleen voelen wanneer je als ouder je kindje verliest. Alsof de wereld echt te snel draait.

Een pakketje van Vlinderkusje is dan een zonnestraaltje in een doosje. Ontzettend mooi ingepakt, met zoveel liefde. Het verwarmt mijn hart. De mooie artikelen geven mij steun, ze verzachten het verdriet en vergroten de moed om door te gaan. Dankjewel voor Vlinderkusje.

 

Geplaatst door Amanda / 22-09-2020 | 22.35

Lieve Anja

Gister een bestelling geplaats en vandaag al mogen ontvangen. Kippenvel toen ik het pakketje openmaakte, wat lief en mooi ingepakt! Zoveel meer dan dat ik ervan verwachtte. Een klein en mooi gebaar voor mijn beste vrienden die vorig jaar hun zoontje verloren en op dit moment word hun regenboogkindje geboren! Ben blij dat ik jou site gevonden heb! Erg bedankt. Liefs Amanda

 

Geplaatst door Kathleen / 19-09-2020 | 14.58

Liefste Anja, daarstraks de cadeautjes voor ons sterretje haar 10e verjaardag ontvangen x

 

Geplaatst door Esther / 17-09-2020 | 16.01

Lieve Anja,

Ondanks de verdrietige periode wordt ik toch blij van het pakketje wat we vandaag ontvingen. Met liefde en aandacht ingepakt... vanavond gaan we het aan de mama en papa van Lotte geven.

Ik wist niet wat te geven dus was heel blij dat ik jouw webshop vol met passende en mooie cadeautjes en kaartjes gevonden had. Dank je wel!

 

Geplaatst door Tamar / 13-09-2020 | 20.21

Deze week heb ik mijn bestelling ontvangen.

Je kan zien dat het zorgvuldig en met liefde was ingepakt heel erg fijn😊.

Wat een mooie kaartjes en gedichten ik kon gewoon niet kiezen.

Je kan wel merken dat je het met ❤️ doet.

Liefs van mij

 

Geplaatst door Lotte / 12-09-2020 | 17.40

Vandaag ontving ik het gedichtenbundeltje van Vlinderkusje. Het was alles wat ik ervan had verwacht en meer. Het maakt het gedenkplekje voor onze lieve Noah af. Het kaartje met de persoonlijke boodschap van Anja maakte het helemaal af. Ik vind het geweldig dat er een plek als Vlinderkusje bestaat.

 

Geplaatst door Sabrina / 12-09-2020 | 11.15

Gister ons pakketje besteld en vandaag al in huis. Met veel liefde ingepakt. Een prachtige armband voor onze dochter besteld. Hele lieve attenties erbij! Een cadeautje om uit te pakken. Dank je wel lieve Anja!

 

Geplaatst door Sanne / 10-09-2020 | 19.51

Wat was mijn bestelling mooi liefdevol ingepakt en snel geleverd! Deze webshop onthoud ik, prachtige producten en een superservice.

 

Geplaatst door Kim Vandenbulcke / 08-09-2020 | 19.59

Beste en liefste Anja

Vandaag ontving ik mijn pakket en mijn vriend had het al geopend zonder dat hij wist wat het ging zijn.

Nooit zegt hij met veel woorden iets over Loic✨ maar hij denkt er wel vaak aan.

Tot hij jouw doos opende. Een gevoel van warmte ging door hem heen. Verbaasd hoe mooi alles verpakt was en welke mooie attenties je er bij gestopt hebt.

Het is echt een pakket van geluk en warmte! Meteen haalde ik het vaasje eruit en stopte de droogbloemen erin. Het theelicht houdertje met, net als het vaasje, het zilver hartje heeft ook al zijn plaats. Nu zondag op zijn eerste sterrenverjaardag de kaart uitzetten en dan is het feest. Feest voor onze mooie Loic ✨.

Hoe jij hier jouw ziel in steekt is zonder twijfel prachtig en hartverwarmend! Dank je voor al het moois 💞

 

Geplaatst door Karien / 02-09-2020 | 19.12

Bedankt voor de gedichtenbundel die ik vandaag heb mogen ontvangen.

Een mooi pakketje werd door de post vandaag thuisbezorgd.

Ruim een jaar geleden is onze kleinzoon overleden en

de teksten in het boekje zullen mij zeker helpen om mijn gevoel te verwoorden.

Bedankt Anja voor dat beetje meer aandacht aan het geleverde.

 

Geplaatst door Evelien Spons / 29-08-2020 | 22.41

Bedankt voor het mooie gebaar dat wij anoniem vriendin hebben kunnen geven.

 

Geplaatst door Bianca / 27-08-2020 | 21.30

Gisteren een bestelling geplaats en vandaag al binnen gekregen. Echt weer super blij met de goede service, alles was zo mooi ingepakt, je ziet echt dat er aandacht aan is besteed. Heel erg bedankt weer Anja! 

 

Geplaatst door Lois / 26-08-2020 | 14.27

Vorige week verschillende dingen ontvangen! Super mooi ingepakt. Net dat stukje extra aandacht wat zo'n vaak beladen pakketje verdient! Heel mooi!

 

Geplaatst door Harriët / 20-08-2020 | 11.17

Dankjewel Anja! 

Pakketje ontvangen inclusief een persoonlijk bericht en lieve extra's .

Ben er blij mee

 

Geplaatst door Nienke14-08-2020 | 10.10

Hoi Anja,

Begin deze week kreeg ik mijn bestelling binnen via de post. Een pakketje met zorg samengesteld.

Ik had een mooie kaart gekocht en een regenboog knuffeltje, als kraamcadeautje omdat er een regenboogbaby is geboren.

De bijgevoegde extra kaartjes vind ik erg speciaal, omdat ik zelf een kindje heb verloren.

Bedankt! 

 

Geplaatst door Nonna en vovo11-08-2020 | 18.35

Lieve Anja, We hebben het mooie pakje ontvangen. prachtig ! Mooi verpakt, vol met liefde ! We willen onze dochter ermee verrassen op haar eerste moederdag als sterrenmama. Het zal haar veel warmte en troost geven... wat het ook ons geeft ! Dank je wel ! Lieve groetjes

 

Geplaatst door Els de groot / 08-08-2020 | 14.13

Lieve Anja, is er een cd van je waar het liedje Allermooiste op staat. Zou hem heel graag willen hebben .Onze kleinzoon Tobin Siersema komt voor in je video.. Ben heel benieuwd . Groetjes van mij

 

Geplaatst door Jikke / 05-08-2020 | 16.16

Vandaag een mooie jaarkaart enn regenboog knuffel ontvangen. Liefdevol verpakt en verstuurd.

 

Geplaatst door Virginia / 04-08-2020 | 21.32

Mooie producten met troostgevende gedichten,

Goede , vriendelijke en snelle service

Bedankt hiervoor ! Xx

 

Geplaatst door Berdien / 28-07-2020 | 22.52

Wat fijn om weer een pakketje bij jou te mogen ophalen.

Helaas was het dit keer niet alleen voor ons zelf maar ook voor een kennis. Hopelijk putten zij ook een beetje steun uit de gedichten van jou.

Voor mij voelde het als een cadeautje wat ik eindelijk mag uit pakken. Iets wat we niet hebben gehad bij de geboorte wat wel had gemoeten 

 

Geplaatst door Debbie / 25-07-2020 | 19.11

Vandaag twee bestelde kaartjes en hangertjes ontvangen. Heel mooi ingepakt. Liefdevol en persoonlijk!

 

Geplaatst door E. Bloch / 22-07-2020 | 14.28

Ik ben heel erg blij met dit mooie fotoboek. Precies wat ik graag wilde hebben. Heel erg bedankt hiervoor.

 

Geplaatst door Marieke / 21-07-2020 | 18.28

Vandaag weer een prachtig pakketje mogen ontvangen. Voor ons sterretje die volgende week anders 1 zou worden

 

Geplaatst door Esther / 21-07-2020 | 16.33

Wat een mooie producten en een fijne, snelle en persoonlijke service. Alles ook prachtig ingepakt en daarmee fijn en mooi om uit te pakken. We hebben een mooi plekje kunnen creëren voor ons mooie meisje. 💕

 

Geplaatst door corine / 18-07-2020 | 23.32

Een erg mooie poster en kaart ontvangen. De poster komt op het kamertje van ons regenboogzoontje. Betekent heel veel voor me. Kaartje en poster zo liefdevol ingepakt.

Dankjewel!

 

Geplaatst door Loes / 10-07-2020 | 14.09

Erg mooie producten, bestelling voldeed aan verwachting. Mooi ingepakt en snel verzonden!

Nu een mooi plekje kunnen maken, bedankt hiervoor 

 

Geplaatst door Henriette / 07-07-2020 | 19.39

Dank je wel Anja voor de met veel zorg, liefde en aandacht verpakte bestelling!

 

Geplaatst door Liline Erdmann / 02-07-2020 | 16.31

Vandaag weer een pakketje ontvangen. Ben de tel kwijt inmiddels, maar ik denk dat dit mijn 5e pakketje was. Elke keer weer is het een feestje om uit te pakken, het zijn echt kadootjes, ondanks dat je weet wat je besteld hebt. Alles is zo mooi en met liefde verpakt, echt supermooi. De items zelf zijn uiteraard ook prachtig en van hele mooie en goede kwaliteit, terwijl de prijzen allemaal niet heel hoog liggen. Ontzettend bedankt weer dus!

 

Geplaatst door Lisa / 26-06-2020 | 21.18

Beste Anja,

Mijn vriendin was ontzettend blij en ontroerd door de mooie kaart & poster. Bedankt voor de snelle verzending en alles was zo mooi ingepakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij. Je merkt aan alles dat er veel aandacht en liefde wordt besteed aan de samenstelling van de pakketjes. Mooi om te zien!

Liefs Lisa

 

Geplaatst door Annemiek / 21-06-2020 | 08.58

De papa van Laurens vond de cadeautjes voor vaderdag erg mooi. Er zullen heel wat briefjes naar de maan worden gestuurd.

 

Geplaatst door Rosalie swart / 19-06-2020 | 13.57

Lieve Anja. Heb vandaag mijn pakketje binnen gekregen

Ben er super bij mee. De kaartjes krijgen een mooi plekje♡

Groetjes rosalie

 

Geplaatst door Denise Rutjes / 18-06-2020 | 09.06

Hi Anja!

Gister heb ik (heel snel) mijn bestelde Vaderdag cadeautje ontvangen.

Helemaal perfect en ik kon natuurlijk niet wachten met geven.🙈

Lieve Anja, wat jij doet biedt voor ons (maar ook voor vele andere) ontzettend veel troost. Dankjewel.

Groetjes, Denise

 

Geplaatst door Karin / 13-06-2020 | 16.54

Hoi Anja, Dank voor het opsturen van de twee girafjes! Ik vind ze prachtig. Dit heeft een speciale betekenis voor mij🌈🌈.

Groetjes van Karin

 

Geplaatst door Shanice de Bas / 11-06-2020 | 08.40

Afgelopen maandag pakketje besteld, dinsdag al binnengekomen. Supersnelle service!

Pakketjes worden lief en zorgvuldig ingepakt, het is een feestje om uit te pakken!

Altijd erg tevreden met de spullen van Vlinderkusje, goeie (prijs)kwaliteit!

 

Geplaatst door Nicole / 10-06-2020 | 15.09

Vandaag weer een mooi kadootje ontvangen, liefdevol ingepakt en er altijd een leuk kaartje bij.

Dank je Anja, het komt bij in ons speciale hoekje te staan.

 

Geplaatst door Helma / 10-06-2020 | 13.25

Lieve Anja, heel erg bedankt voor de snelle levering. En zo mooi ingepakt. Ik heb het cadeau gegeven en het was heel geslaagd! Dank je hiervoor! Gr Helma

 

Geplaatst door Jolanda goethart / 29-05-2020 | 16.44

Vandaag mijn kado'tje ontvangen mooi ingepakt met een lief kaartje er bij ik ga dit zondag met veel liefde geven aan mijn dochter en schoonzoon wij herdenken dan dat onze kleinzoon Aiden 1 Jaar geworden zou zijn

 

Geplaatst door Kristel beuke / 29-05-2020 | 14.00

Vandaag mijn vaderdag kadootje ontvangen! Prachtig ingepakt en leuke extraatje erbij heel lief! Nu nog wachten tot ik het mag geven uit de liefde van mijn kleine sterrenkind Pip.

Bedankt Anja,

Veel liefs kristel

 

Geplaatst door Kirsten / 26-05-2020 | 22.56

Mijn dochter heeft enorm genoten van haar regenboogpakje ❤️ Bedankt voor de prachtige manier waarop je de dingen inpakt

 

Geplaatst door Evelien / 26-05-2020 | 13.02

Wederom een prachtig pakketje ontvangen vandaag! Zorgvuldig en met veel liefde ingepakt. Een feestje om te openen 💙

 

Geplaatst door Anita Klijn-Olsman / 23-05-2020 | 22.18

Wat een ontzettend lief pakketje.... vandaag binnengekregen..... met zorg en liefde ingepakt! Dat is te voelen 💚

De spulletjes krijgen een mooi plekje in ons huis

 

Geplaatst door Sanne / 23-05-2020 | 13.07

Een pakketje van Vlinderkusjes is altijd een cadeautje! Met liefde en zorg verpakt, snelle verzending en altijd een handgeschreven boodschap! Elke keer weer een doosje liefde dat je binnenkrijgt! ♡

 

Geplaatst door Mariska / 23-05-2020 | 08.48

Gister heb ik het boekje binnen gekregen, op tijd voor de begrafenis van de dochter van vrienden van ons. In deze bizarre tijd van Corona is het fijn om iets te kunnen geven aan de ouders. En wat fijn dat het pakketje met zoveel aandacht en liefde is ingepakt

 

Geplaatst door Anneke / 22-05-2020 | 21.03

Wat een leuk pakketje om uit te pakken! Je kunt zien dat het met veel liefde is ingepakt! Dankjewel Anja! 

 

Geplaatst door Angie Beckers / 22-05-2020 | 19.58

Vandaag van mijn nichtje het boekje Wolkenkusjes cadeau gekregen, voor onze Jazz* die morgen 2 zou worden. Haar broer blaast de kaarsjes op haar taartje uit. De gedichten geven troost en liefde. Dankjewel!

 

Geplaatst door Tanja / 21-05-2020 | 07.20

Wat fijn dat je zo persoonlijk benaderd wordt bij ontvangst van je bestelling. Het was ook heel mooi ingepakt. Heel erg bedankt. Ik haal echt troost uit de gedichten. ⭐♥️

 

Geplaatst door Bianca / 13-05-2020 | 19.20

Hele mooie kaartjes met mooie lieve teksten voor het herdenk plekje van ons dochtertje 🌟 super service met persoonlijk kaartje erbij. Heel erg tevreden! 😊😘

 

Geplaatst door Kimberley / 09-05-2020 | 16.02

Ontzettend mooie kaartjes en prachtige teksten! Vlinderkusje zorgt voor snelle en goede service, pakketje was met liefde ingepakt. Bedankt!

 

Geplaatst door Sandra / 08-05-2020 | 09.31

Ik volg vlinderkusje al een paar maanden. Heb al veel gehad aan de teksten. Toen ik zag dat er een nieuw gedichtenbundel uitkwam, heb ik geen seconde getwijfeld om deze te bestellen.

Gisteren is het geleverd, met een persoonlijk kaartje, leuke andere kaartjes met mooie tekstjes, een wolkje als sleutelhanger. Gewoon AF! Heb ik nog nooit meegemaakt,zo een service. En de gedichtenbundel is heel mooi!

Bedankt Vlinderkusje!

 

Geplaatst door Annemiek de Jong-Nijhof / 02-05-2020 | 17.32

Prachtige teksten en zo mooi vormgegeven.

Het pakketje kwam vandaag aan, de dag voor Laurens zijn jaardag.

Mijn man was er ontroerd door.

Dank je wel, Anja.

 

Geplaatst door hannie wibbelink / 28-04-2020 | 21.23

Wat een mooi boek over jullie BORIS.

De eerste bladzijden zijn nu nat van de tranen, wat een overeen komsten met onze dochter Leonie.

Onze Leonie is in juni 1995 geboren. Wij weten wel waar ze is aan overleden, zij was twee keer heel strak omstrengeld, wij hebben haar ook 4 dagen bij ons thuis gehad,wat wij ook als fijn hebben ervaren.

In november 1996 is Lianne geboren en in mei 2000 Dorien, dus wij hebben 3 dochters!

Jij heb je gevoelens prachtig op papier gezet,knap!!

Dank je wel Anja.

Liefs en groeten van Hannie

 

Geplaatst door Priscilla / 22-04-2020 | 16.58

Het verlies van mijn zoon (geen stilgeboorte, wel prematuur en na 10 dagen overleden) lijkt gisteren , maar is inmiddels al bijna 16 jaar geleden. Vorig jaar hebben vrienden een stilgeboorte gehad en dat is volgende week alweer een jaar geleden. Omdat ik zo goed begrijp waar zij doorheen gaan, ben ik op zoek gegaan naar iets unieks. En dat vond ik hier. Kaartjes met tekstjes die ergens over gaan en prachtige ballonnen met sterretjes erop. Het ziet er prachtig uit, dank je wel. En hopelijk geeft het volgende week een ietsje troost en steun!

 

Geplaatst door Lisa / 19-04-2020 | 22.32

Wat ben ik gek op jouw gedichtjes! Eerst een pakketje gewonnen en vervolgens ook een pakketje met meerdere gedichtjes, Nijntje en nog veel meer andere spulletjes besteld. Je pakt alles met liefde in en het zelf geschreven kaartje die je er bij toevoegt maakt het nog persoonlijker. 💙

 

Geplaatst door Marlies / 19-04-2020 | 20.29

Prachtige website en wat een mooie, troostrijke cadeautje en kaartjes. Dank voor het prachtige pakketje wat ik kreeg. Het gaat vast veel troost bieden (voor mijn ontvangers)!

 

Geplaatst door Gerda / 13-04-2020 | 13.11

Lieve Anja,

Wat heb ik een prachtig cadeau kunnen weg geven dankzij jou.

De manier van inpakken is al een cadeau op zich en dan moet het echte cadeau nog komen.

Het boekje "Vlinderkusjes" kreeg ik zelf eerder cadeau en is mij zeer dierbaar.

Deze keer mocht ik zelf een prachtige armband met passende tekst cadeau geven.

En dan nog het extra cadeautje er bij. Ik ben je zeer dankbaar. Dank je wel.

 

Geplaatst door Rianne / 13-04-2020 | 00.35

Wat een prachtige dingen kun je hier vinden in de webshop..!

We hebben nu een paar keer iets besteld, en elke keer is het krijgen van het pakje weer een bijzonder moment.

Duidelijk met veel zorg en liefde verwerkt en behandeld.

Lieve Anja, bedankt voor al het moois, de prachtige gedichtjes, de mooie kaarten en de hele dierbare, bijzondere cadeautjes.. 

 

Geplaatst door Annemie Quintelier / 11-04-2020 | 17.40

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van mijn pakketje.

Het was een kadoservice en alles is goed verlopen.

Bedankt voor de fijne verzorging, met extraatjes.

Annemie

 

Geplaatst door Heleen / 07-04-2020 | 19.23

Heel erg bedankt voor het goede verzenden van mijn pakketje. Zo mooi met al die extra dingen

 

Geplaatst door Freke / 28-03-2020 | 14.55

Heel blij met de mooie poster! 💖 En snel geleverd. Bedankt!!

 

 

Geplaatst door Els de Groot / 26-03-2020 | 13.43

Lieve Anja,

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van mijn pakketje.

Ben nog steeds onder de indruk van alles wat je doet, dat doet een oma hart goed.

Ga zo door, en bedankt voor je lieve woorden iedere keer. 

 

Geplaatst door Noenoe / 25-03-2020 | 13.03

Prachtig pakketje besteld en mega snel ontvangen, volgende dag was het er al! Super mooi verpakt, met een paar hele lieve extra's. En een ontzettend lief persoonlijk kaartje. ❤

 

Geplaatst door Anneke / 22-03-2020 | 22.33

Wat een lief pakketje!

In een verdrietige tijd is het fijn om zo'n prachtig pakketje te ontvangen en te kunnen geven.

Het is warm ontvangen

 

Geplaatst door Nicolle / 08-03-2020 | 22.06

Wat was het pakketje liefdevol ingepakt.

Bedankt voor de snelle service, en het mooie gedichtje erbij 😍🤗

 

Geplaatst door Anja Reinsma / 02-03-2020 | 12.34

Erg bedankt voor de mooie kaarten! Mooi verpakt en met een persoonlijk woordje op een kaart, erg lief. Gaf mij en mijn familie extra troost in deze periode van herdenken.

Groet, Anja

 

Geplaatst door Diane / 22-02-2020 | 15.39

De kaarten die ik besteld had zijn echt zo mooi 

Ook was het superleuk ingepakt.

De verzending ging ook snel.

 

Geplaatst door Inge / 04-02-2020 | 20.26

Wat vinden we veel troost in je mooie gedichtjes na het overlijden van mijn prachtige nichtje Roos.

Vandaag dr gedichtenbundel cadeau gedaan aan haar mama.

Bedankt ❣

 

Geplaatst door Lucky / 01-02-2020 | 18.20

Super knap en ook zeker bedankt dat je de kracht het gevonden om je verhaal te verwoorden. Hiermee geef je veel steun aan anderen die zich herkennen in de situatie. Vandaag de mooi gedichtenbundel mogen ontvangen, prachtig! 🍀

 

Geplaatst door Elke / 30-01-2020 | 18.38

Heb al een aantal keer iets besteld, zowel voor mezelf als voor iemand anders. Altijd super mooi ingepakt en de extra kaartjes zijn iets klein maar betekenen zoveel voor mij! Altijd extra emotioneel bij het open doen. Heel hard bedankt daarvoor

Liefs Elke 

 

Geplaatst door Wendy Verschuur28-01-2020 | 11.57

Lieve Anja , bedankt voor de mooie poster en de lieve extra cadeautjes.

Met zoveel liefde ingepakt en verstuurd !

Echt een cadeautje ! ❤️

 

Geplaatst door Els de Groot / 23-01-2020 | 15.41

Hallo Anja, heb je pakket gekregen.

Ik ben er stil van, heb heel veel tranen vergoten bij de bundel met vijftig vlinderdasjes.

Ik ben heel blij met de mooie kaarten, en ga ze zeker versturen naar onze dochter en schoonzoon.

Die hebben een hele mooie zoon verloren,en wij een heel mooi kleinkind.

Dank je wel voor de steun die je geeft aan iedereen die het nodig heeft.

Een hele dikke knuffel van mij 

 

Geplaatst door Ria / 22-01-2020 | 19.35

Beste Anja, hartelijk bedankt voor de vlotte en keurige verzending van mijn bestelling. Alles apart liefdevol ingepakt, helemaal mooi 😘

 

Geplaatst door Anneke / 21-01-2020 | 23.21

Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen.

Heel mooi en verzorgd ingepakt.

De kaarten en poster zijn ontroerend mooi.

Dank je wel

 

Geplaatst door Marlies / 21-01-2020 | 12.26

Vandaag mijn pakketje ontvangen. liefdevol verpakt, met voor mij hele dierbare spulletjes en nu helaas ook voor een vriendin. Hoop dat zij er evenveel troost uit zou halen als ik!🌈💕

 

Geplaatst door Monique / 15-01-2020 | 16.10

Hoi Anja,

Ontzettend bedankt voor het snel opsturen van mijn bestelling! Het gedichtenboek is erg mooi!

En een fijn kado om te geven.

Monique

 

Geplaatst door Jolanda last / 13-01-2020 | 20.28

Hoi Anja .

Bedankt voor het pakketje , de volgende dag heb ik het al ontvangen.

En ook nog een lief extraatje ,dankjewel 😊

Liefs Jolanda

 

Geplaatst door Mieke27-12-2019 | 17.04

Hallo Anja,
Hartelijk dank voor het snelle verzenden van het boekje. Ik heb er mijn dochter erg blij mee kunnen maken, want het was ruim voor Kerst binnen en daarbij nog mooie extraatjes. Dankjewel!

liefs, Mieke

 

Geplaatst door Rina / 22-12-2019 | 22.27

Hoi Anja

Heb het pakketje mooi op tijd ontvangen.

Heel mooi en lief wat ik erbij heb gekregen.Mijn dank daarvoor. 

Liefs van mij. 

 

Geplaatst door Els de Rooij / 22-12-2019 | 18.14

Boekje besteld en mooi op tijd prachtig verpakt ontvangen, om vandaag 22 december aan onze dochter te geven voor haar overleden dochtertje Evi. Ze was er erg blij mee. Dank je wel Anja voor de mooie dingen die je maakt 

 

Geplaatst door Kirsten / 18-12-2019 | 21.48

Lieve Anja,
Ik vind het prachtig dat je zulke mooie dingen doet met je verdriet en liefde voor je zoontje. Dankzij je mooie pakjes kan ik twee mensen weer heel even peter en meter laten zijn deze kerst. Onze lieve Thibaut is er zeven maanden bij geweest en dan moesten we hem los laten. Ik hoop dat wij onze gevoelens ooit even positief als jij een weg kunnen laten vinden..

bedankt

 

Geplaatst door Sophie / 17-12-2019 | 16.11

Enorm bedankt, voor de snelle en goede services. Ik ga iemand hopelijk erg blij maken met de poster.

Mvg, Sophie

 

Geplaatst door Gerti / 16-12-2019 | 20.24

Mijn bestelling was super leuk verpakt. Erg persoonlijk wat het juist zo speciaal maakt 🌟

 

Geplaatst door Gerna / 11-12-2019 | 12.31

Gister keurig en netjes mijn bestelling ontvangen.

Hartelijk dank Anja! Door jouw werk worden zeer verdrietige ouders gesteund in hun rouw om hun liefste die ze moesten missen.

 

Geplaatst door Marja / 09-12-2019 | 22.51

Hoi Anja,

Wat een feest om de envelop open te maken met mijn bestelling van vlinderkusje! Ik had mezelf een mooie kaart en een mooi armbandje cadeau gedaan! Heel blij mee!! Dank weer! 

 

Geplaatst door Diantha / 09-11-2019 | 13.41

Al meerdere bestellingen mogen ontvangen maar iedere keer is het opnieuw een feestje om het pakje te openen. Er wordt duidelijk veel liefde gestoken bij het verzendklaar maken van een bestelling  Dank je wel!

 

Geplaatst door Jannie Herselman / 03-11-2019 | 08.28

Hallo Anja, ik heb je bestelling ontvangen. Zo leukkkk en dank je wel voor de persoonlijke boodschap, heel lief 😘

 

Geplaatst door Yvette / 29-10-2019 | 19.09

Hallo Anja,

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Wat heb je veel aandacht besteedt aan de verzending. Lieve teksten en kaartjes er aan toegevoegd. Heel lief en met veel zorg. Heel erg bedankt

 

Geplaatst door lia orta / 28-10-2019 | 17.44

zo veel troost na het verlies van papa ruud van 32 en afgelopen mei zijn dochter onze kleindochter Benthe van 7

wij danken jou voor alle prachtige gedichtjes die ons troosten

 

Geplaatst door Irma Berendsen / 17-10-2019 | 13.08

Hallo Anja,

Ik heb de bestelling binnen met het gedichtenboekje Vlinderkusjes, wat een prachtige gedichtjes en heel mooi boekje.

De Butterfly Bookmark is een cadeautje voor mijn dochter.

Zo mooi verpakt met leuke attenties.

 

Geplaatst door Cindy / 06-10-2019 | 16.37

Zoveel verdriet, troost, maar vooral heel veel liefde in een klein pakketje. Geen woorden voor, Bedankt Anja! 🦋💙

 

Geplaatst door J. Verhagen / 02-10-2019 | 18.10

Mooi verpakt, echt een feestje om uit mogen pakken.

Mooie kaartjes erbij. 💋💖

 

Geplaatst door Shanice / 01-10-2019 | 14.46

Wauw, wat is dit met liefde ingepakt! Zo ontzettend lief! Dankjewel Anja dat jij, mede door Vlinderkusje, mijn verdriet draaglijk maakt. Ik heb van jou geleerd dat je inderdaad voor je verdriet moet zorgen en dat ben ik nu ook zeker aan het doen. Nu ik de mooie stickers heb, kan ik beginnen aan het album voor mijn lieve zoontje💙🦋🌟

 

Geplaatst door Marleen / 01-10-2019 | 13.45

Net het pakketje ontvangen met prachtig mooie kaartjes voor mijn dochtertje* en andere sterrenkindjes.

Heel erg bedankt 💖

 

Geplaatst door Mariska / 01-10-2019 | 07.44

Zo blij met mijn bestelling van een lieve kaart en een regenboog giraffe! Deze is met liefde ontvangen door mijn dochter voor haar (Regenboog) dochter Noé November (geboren 31 augustus). Ik vind de producten van jullie met liefde en aandacht gemaakt, ga door met troost bieden.

groetjes, Mariska

 

Geplaatst door Hanneke / 28-09-2019 | 20.18

Zo enorm mooi, hoeveel liefde je naar een onbekend iemand kan sturen door middel van een bestelling. De bestelling gaf me gelijk een heel warm gevoel en je zag dat er enorm veel aandacht aan besteed was. Voor de grote zus voelde het echt als een cadeautje van haar kleine zusje ⭐ Heel erg bedankt, er gaan zeker nog bestellingen volgen 😘

 

Geplaatst door Sarah / 17-09-2019 | 20.48

Vandaag mijn mooie pakketje ontvangen van Vlinderkusje! Zo mooi verpakt en zo een lief kaartje er bij... ik kan alleen maar zeggen: dankjewel! Dankjewel om mijn verdriet met zo veel liefde te omarmen. Dankjewel om mijn verdriet mee een stem te geven via de mooie gedichten... veel liefs, Sarah

 

Geplaatst door marieke / 14-09-2019 | 14.16

Vandaag een prachtig pakketje gekregen wat is dit liefdevoll ingepakt en geweldig mooie producten.

Hartstikke bedankt 

 

Geplaatst door Inez Bosman / 22-08-2019 | 13.52

Hoi Anja,

Dank voor het snelle versturen van de armbandjes en het waxinelichthoudertje. Prachtige artikelen weer die mij helpen in deze pittige augustusmaand. En wat ontzettend fijn/lief/mooi dat je op het bijgevoegde de naam van mijn dochter hebt geschreven!

Liefs, Inez

 

Geplaatst door Isa / 11-08-2019 | 23.39

11-08-2019

Heb vandaag kaartje met houder en slinger van little twinkel star aan mijn dochter en haar vriend gegeven omdat hun zoontje en ons kleinzoontje vandaag een half jaar geleden bij ons kwam. Mijn dochter vindt heel veel steun en troost bij al jouw mooie gedichtjes en kaartjes.

Alles wat ik besteld heb was heel mooi en liefdevol verpakt en met n persoonlijke noot. Alle lof hiervoor!!

Ga zo door het biedt heel veel steun en troost.

Bedankt, groetjes oma van Fes

 

Geplaatst door Sanne / 09-08-2019 | 21.24

Twee keer een prachtige bestelling gehad van Vlinderkusje. Voor mijn regenboogdochter heb ik knuffel Darren besteld en later heb ik de twee keramieken beeldjes besteld voor mijn overleden tweeling dochters Silke en Else. Met zoveel liefde ingepakt en een persoonlijk noot, maakt het echt een troost kadootje. Ontzettend bedankt! 

 

Geplaatst door Marlous / 09-08-2019 | 14.13

Hoi Anja,

Weer heb ik een kaartje en prachtige posters van jou mogen ontvangen. Wat zijn ze weer mooi en wederom weer geweldig verpakt. Enorm bedankt en nog heel veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen.

Groeten, Marlous

 

Geplaatst door Lianne / 30-07-2019 | 18.50

Wauw wat een feestje om een pakket van Vlinderkusje te openen en wat een top artikelen weer!!! Ik ben heel erg blij met de kaarten "Valentijn". De kaart fleurt onze tijdelijk woning meteen op🥰 Strakjes in ons nieuwe huis krijgt de kaart met alle spulletjes van Valentijn een mooi plekje 💙 dank hiervoor.

De knuffel en het gedicht met klembord gaan een vriendin met een sterrenkindje en zijn pasgeboren zusje vast heel blij maken. Fantastische knuffel 😍

Dankzij jou krijgen ouders en alle prachtige sterretjes de aandacht die ze verdienen. Dank je hiervoor!

Liefs Lianne 😘

 

Geplaatst door Melissa Hoofs / 30-07-2019 | 12.38

2 keer een pakketje besteld, zeer snel bezorgd en zo zorgvuldig en liefdevol ingepakt. Ik ben zeer tevreden en heel blij met alle spulletjes die ik heb ontvangen. Mij biedt het heel veel troost en steun na het recent verlies van ons stil geboren dochtertje. Ik vind het zo mooi dat Anja dit allemaal doet, zodat ook vele andere sterre mama's en papa's er hopelijk troost en steun aan kunnen ondervinden.

 

 

Geplaatst door Annelies / 05-07-2019 | 19.26

Vandaag het pakketje ontvangen met de kaarten. Eerder dan verwacht en prachtig verpakt. Hoop dat de kaarten met de ontroerende teksten straks troost gaan bieden.

 

Geplaatst door Kim / 05-07-2019 | 12.07

Heel blij met de mooie armband en de kaart.

Lief de persoonlijke boodschap erbij en mooi ingepakt 

 

Geplaatst door Klazina / 02-07-2019 | 19.59

Zeer tevreden en blij over mijn ontvangen pakketje. Heel mooi ingepakt, leuke extraatjes en ook nog een persoonlijk geschreven kaartje!

Heel erg bedankt! Ga zeker snel weer wat bestellen!

 

Geplaatst door Robin / 02-07-2019 | 16.30

Ontzettend tevreden over mijn pakketje. Met heel veel liefde ingepakt en een extra presentje waar je ook weer tranen van krijgt. Zoveel gevoel en herkenning in de mooie teksten super Anja.

 

Geplaatst door Marieke / 28-06-2019 | 15.41

Zojuist ontving ik de ontroerende kaartjes die ik bestelde. Ze pakken je, geven je troost en liefde.

Bedankt voor al je moois

 

Geplaatst door Brenda, elk kind doet ertoe / 27-06-2019 | 20.09

Al een aantal keer bestellingen geplaatst en keer op keer zorgt Anja voor een waanzinnig mooi pakket met top artikelen. Anja, dank voor de liefde die je in de artikelen stopt en in de persoonlijke berichtjes erbij keer op keer!

Liefs Brenda Tiggeler, elk kind doet ertoe 

 

Geplaatst door Carlien / 14-06-2019 | 16.02

Super fijn geholpen! Bedankt voor de fantatisch snelle levering, en het lieve berichtje 

Een dikke 10+.

 

Geplaatst door Nikie / 09-06-2019 | 22.15

Na de mooie gedichtenbundel toch ook het boek Lieve Boris gekocht. Ik was eigenlijk van plan het in een vakantie te lezen als ik er meer aan toe was, maar nadat ik een stuk begon te lezen blijf je toch lezen. Moeilijk maar toch ook heel fijn om te lezen. Zo knap en herkenbaar over hoe je over jullie lieve mannetje Boris schrijft. Vooral de stukjes het is niet goed, maar het is goed zo en het stukje waarin beschreven wordt dat jullie mannetje gekomen is om jullie gelukkiger te maken en niet verdrietig, precies hetzelfde gevoel gehad en vaak beschreven aan anderen. En het stukje van de trouwring, ook zo mooi! Echt een aanrader om te lezen, geeft troost en steun. Voor mensen die hun kindje verloren hebben maar denk ook voor familie en vrienden! 

 

Geplaatst door Marianne Eleveld / 04-06-2019 | 20.38

Heb vandaag mijn pakketje ontvangen... wat is het met liefde en zorg ingepakt. Ik vind de kleine kaartjes ook zo mooi en je woorden komen recht in het hart binnen. Prachtig! Dankjewel 

 

Geplaatst door Theresia Hoeve / 26-05-2019 | 08.34

Hoi Anja,

Van de week heb ik mijn slingers ontvangen

Ze zijn echt naar wens

En ze waren echt snel geleverd en op tijd .

Wat was het pakketje met veel zorg ingepakt ,dat kon je zien

Ook wil ik je bedanken voor je persoonlijk geschreven kaartje ,heel erg fijn .

Heb een erg fijne ervaring gehad om bij jouw te mogen bestellen.

Mvg Theresia Hoeve

 

Geplaatst door Nikie / 16-05-2019 | 17.40

Vandaag de gedichtenbundel binnen gekregen en de kaartenset van Sarah. Zo fijn hoe je de gedachten en gevoelens die ik ervaar zo mooi op papier weet te zetten, heel herkenbaar en troostend de gedichtjes. Knap! Dankjewel voor de extra kaartjes, gaat ons zeker steun geven de mooie teksten. Liefs

 

Geplaatst door Daphne Lodeweegs / 13-05-2019 | 10.39

Lieve Anja, dit weekend vielen de gedichtenbundel en de poster & kaart die ik had besteld in de brievenbus. Liefdevol ingepakt met allemaal mooie extra's. De gedichtenbundel is mooi geworden. Je gedichten zijn prachtig en raken mij!

 

Geplaatst door Annelies Vermoere / 12-05-2019 | 10.24

Wat ben ik blij met m'n gedichtenbundel! Snel bezorgd, netjes verpakt, boordevol liefs! Voor elk boekje een kaartje met mooie woorden. Kortom: klein boekje, gróót geluk. Dank je wel, Anja, voor de woorden, ze vertellen wat niet te verwoorden is.. 

 

Geplaatst door Denise / 10-05-2019 | 20.31

Ik heb vandaag de prachtige gedichtenbundel ontvangen.Er waren tuurlijk wel tranen.Maar die mogen er zijn.Dankjewel Anja, ook voor de handgeschreven kaart.Heel veel liefde en kracht gewenst 

 

Geplaatst door Natascha / 10-05-2019 | 15.09

Vandaag het mooie gedichten boekje ontvangen. Met de kleine extra kaarten en kaartjes. Heeft gelijk een heel mooi plaatsje gekregen bij ons sterrenmeisje, Lynn 

Dank je wel voor de snelle levering.

Veel liefs Natascha

 

Geplaatst door Trudy / 03-05-2019 | 15.19

Lieve Anja,

Bedankt voor de mooie kaarten en kadootjes.

Wederom heel mooi verpakt en super snel ontvangen!

 

Geplaatst door Joke / 30-03-2019 | 10.59

Heel erg bedankt voor jullie kaartjes. Ze zijn prachtig!

 

Geplaatst door Marrie / 26-03-2019 | 18.57

Lieve Anja, bedankt weer voor de kaarten❤️ Had de kaarten snel nodig en had ze volgende dag al in huis. Hartstikke bedankt voor de supersnelle service.

 

Geplaatst door Petra / 13-02-2019 | 21.57

Hoi hoi!

Via de Facebook speciaal voor vlindermoeders van mamaplaats zag ik jou staan en ging ik eens verder kijken op deze site.

Zie ik daar ineens tussen de ballonnen de sterballon staan en de naam van die ballon is "wimpie"!! Hoe bizar is dat, zo heet mijn sterrenkindje☆ geen woorden voor....

 

Geplaatst door Yvette / 07-02-2019 | 18.18

Lieve Anja,

Afgelopen dagen (ik geloof dinsdag 5-2, dag van registratie) weer 1 van je pakketjes mogen ontvangen  die ik besteld had nadat datum voor registratie bekend was.

Zeer liefdevol ingepakt en het kaartje wat je schrijft doet me goed 

Nogmaals bedankt voor de kleine gift die er bij zat, tranen in mijn ogen  

Ga zo door!!

Liefs Yvette, mama van Hayden* en Railey

 

Geplaatst door Wieke Russchen / 31-01-2019 | 19.29

Gisteren weer een prachtig gedicht ontvangen met extra's. Super snelle levering en met liefde ingepakt! Bedankt!❤

 

Geplaatst door Myrthe / 30-01-2019 | 22.18

Gister (voor de tweede keer nu) het pakketje met bestellingen van je mooie bijzonder site ontvangen. En weer zoveel aandacht voor het verpakken ervan...ontzettend bedankt, Anja, voor alle aandacht die je daaraan geeft. En nog meer dank voor het specifiek noemen van onze Merle op je kaartje. Zo fijn haar naam te lezen!

Liefs Myrthe

 

Geplaatst door Caro / 25-01-2019 | 20.48

Liefste Anja,

Ik had armbandjes gekozen zodat ons sterretje Leonie altijd toch een beetje bij haar meters kan zijn.

Super fijn ook de hartverwarmende kaartjes die erbij zaten, ik heb ze mee in het herinneringkistje van Leonie gestoken en een kaartje ingekaderd.

Vandaag bestelde ik nog een armbandje en postkaartje voor een andere ongelooflijke sterrenmama, zodat ook zij altijd haar sterretje op een fijne manier kan herinneren en weet dat er aan haar gedacht wordt.

Dikke knuffel,

Je doet zoveel moois!

Groetjes caro

 

Geplaatst door Hilde / 23-01-2019 | 15.43

Lieve Anja,

Vandaag lieten we een mooie ballon op voor onze Tuur* zijn 4e verjaardag.

Dankzij de mooie kaartjes van je webshop hebben we ook zijn plaatsje hier in huis nog mooier kunnen maken. Vooral het kaartje 'TUUR' heeft voor ons een hele speciale betekenis.

Dankjewel 

 

Geplaatst door Margo / 22-01-2019 | 15.48

Lieve Anja, bedankt voor de aandacht en de snelle correspondentie. Top!

 

Geplaatst door Marij / 16-01-2019 | 09.46

Heel blij met mijn armbandje. Snelle levering, heel mooi verpakt. Ik kocht het voor mezelf maar ook fijn om kado te geven of krijgen. Dankjewel lieve Anja. Top wat je doet 

 

Geplaatst door Els / 15-01-2019 | 19.47

Deze week mijn pakketje ontvangen., een beetje later dan voorzien.

Maar super blij.

Super bedankt ook voor de mooie attenties die er nog bij zaten.

Wat een leuke verrassing 

 

Geplaatst door Nathalie / 15-01-2019 | 18.17

Lieve Anja, zo fijn maar ook zo emotioneel om alle mooie, lieve spulletjes te ontvangen.

Dankjewel voor het oh zo mooie kaartje dat er voor onze kleine man bij zat. Dit houden we goed bij 

Vind het zo vertederend dat alles zo liefdevol en persoonlijk is ingepakt, inclusief de kleine attenties 

Dankjewel!

Heel veel liefs, Nathalie

 

Geplaatst door Nathalie / 20-12-2018 | 18.57

Vandaag allerliefste pakje ontvangen. Het gedichtje is zo mooi; weerspiegelt precies wat we voelen. Het armbandje zal ik iedere dag dragen. Een extra mooi aandenken aan ons kleintje. We waarderen de lieve attenties due erbij zaten ten zeerste; alles was met zoveel liefde en aandacht verpakt. Nogmaals hartelijk dank.

Liefs, Nathalie en Joseph x

 

Geplaatst door Els de Rooij / 20-12-2018 | 12.34

Lieve Anja,

Het pakje is net bezorgd. Ben er heel blij mee en kan het zaterdag aan mijn dochter geven voor de 3e verjaardag van ons kleinkindje Evi dat slechts 22 dagen bij ons mocht zijn. En wat een lieve verrassingen trof ik aan. Dank je.

 

Geplaatst door Tess van mastrigt / 06-12-2018 | 19.37

Hoii Anja, Al meerdere keren besteld bij vlinderkusje. Nog nooit problemen gehad en lief dat je altijd de tijd neemt om zelf iets op een kaartje te schrijven. Ik vind het fijn dat er een site bestaat waar ik dingetjes kan kopen voor mijn zus (die haar prachtige lieve mooie dochter verloren is) en voor mijzelf. Hele fijne site!

Liefs Tess 

 

Geplaatst door Petra van Beijeren / 02-12-2018 | 10.35

Wat fijn om op deze manier een pakketje te mogen ontvangen. Een persoonlijk berichtje erbij, warm en liefdevol. Mijn schoondochter vroeg een engeltje voor sinterklaas, ik heb er voor mezelf als oma van Marenthe ook een besteld. Wat een prachtige fragiele engeltjes, dank je wel Anja. Ons engeltje Marenthe is er zo toch bij. Liefs Petra 

 

Geplaatst door Sabrina / 28-11-2018 | 11.16

Gisteren de tweede bestelling gekregen het uitpakken straalt al veel liefde uit, het is echt speciaal voor ons ingepakt en dat voel je. Een prachtig gedicht voor Saartje onze dochter en de wolkenlampjes. Zo heeft haar plaatjes thuis extra licht ? de persoonlijke touch van Anja doet ons goed!

 

Geplaatst door Christel / 07-11-2018 | 16.21

Dag Anja, ik heb mijn pakketje gisteren al aangekregen, waarvoor héél veel dank. We waren blij verrast met de spulletjes en de fijne aanpak, verpakking én lieve woorden... “Vlinderkusje” is goud waard!

Liefs, Christel

 

Geplaatst door Yvette Kuipers / 07-11-2018 | 12.10

Lieve Anja, Vandaag het pakketje binnen gekregen met alle mooie spulletjes voor onze kleine man Hayden* Hartelijk dank voor je kaartje met lieve woorden en voor de kleine gift die er bij zit. Er komt zeker nog een volgende bestelling  
Groetjes Yvette 

 

Geplaatst door Mariska / 06-11-2018 | 19.00

Lieve Anja,

Dank voor het wensflesje “Yaèll Aiden” !! Het is goed aangekomen en ik vind het erg mooi!

Heb er ook een besteld voor de ouders (onze dochter en schoonzoon) van Yaèll .

Ik hoop dat zij, samen met hun kinderen, de wensen uit kunnen laten komen.

Liefs, Mariska

 

 

© 2017 - 2021 Vlinderkusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel